Cele mai populare jocuri de cazinou. Pacanelele si blackjack, pe primele locuri in preferintele jucatorilor

Milioane de oameni din toata lumea joaca cu jocuri de cazinou zi de zi. Unii joaca din speranta de a caltiga un ban in plus, altii pur si simplu pentru distractie.


Si au de unde alege: orice casino cu bonus fara depunere are in oferta sute, uneori mii de titluri de incercat. Nu toate sunt la fel, insa – unele sunt mai populare ca altele. Cele de mai jos sunt cele mai jucate dintre ele.

Pacanele

Jocurile de pacanele sunt cele mai recente dintre jocurile de cazinou „clasice” – au fost inventate in urma cu doar 120 de ani. De atunci, insa, au devenit cele mai jucate jocuri de noroc din lume.

Cazinourile mari din lumea reala au, deseori, sute sau mii de aparate de pacanele in holuri, iar cele online ofera jucatorilor alte mii de titluri din care pot alege cu un singur click.

Jocurile de pacanele au fost introduse la sfarsitul secolului XIX si au devenit un succes instant. Azi, exista zeci de mii de titluri de sloturi furnizate de producatori mici si mari, cu cea mai mare varietate disponibila in cazinourile online.

Jocuri cu dealeri live

Jocurile cu dealeri live au fost introduse la mijlocul anilor 2000 in incercarea de a aduce cazinourile online mai aproape de experienta oferita de cele din lumea reala. Ele s-au nascut din combinatia accesibilitatii si interfetei usoare oferite de jocurile de cazinou online cu un stream live al unui crupier care manevreaza cartile sau invarte roata de ruleta adevarata intr-un studio.

Desi initial parea doar o curiozitate, fenomenul de cazinou live si-a gasit locul in lumea cazinourilor online, devenind unul dintre cele mai de succes tipuri de joc din industrie. Azi, exista studiouri de jocuri live peste tot in lume, inclusiv in Romania, operate de cei mai renumiti furnizori de servicii de jocuri de noroc online. Iar publicul jucator pur si simplu le iubeste.

Blackjack

La final, trebuie sa mentionam un joc care este disponibil atat in format live cat si prin aplicatii de cazinou online normale care, desi in umbra sloturilor, continua sa atraga jucatori zi de zi: blackjack.

Blackjack este un joc europea cu traditie, aparut la sfarsitul secolului XVII in Spania, de unde s-a raspandit peste tot in lume. Azi, jocul se regaseslte in toate cazinourile, online si in lumea reala. Motivul pentru care jocul de blackjack este atat de popular este faptul ca acest joc lasa jucatorul sa-si puna capul la contributie, sa ia decizii care pot influenta cu adevarat rezultatul jocului.

Faptul ca jucatorii pot lua parte activ la joc in loc sa astepte pasiv rezultatul face blackjack o alegere implicita pentru generatiile mai tinere, iar faptul ca este si distractiv pe deasupra il face popular pentru toti jucatorii de cazinou din lume. (I.P.)

Leave a Reply