Vrei sa experimentezi cum este sa lucrezi, relaxat, pe iarba? Vino, marti, la Outdoor Office Day, in parcul din Iulius Town! (P)

Esti curios sa vezi cum este sa lucrezi, in plina vara, asezat pe iarba verde din Iulius Gardens? Marti, 21 iunie 2022, societatea Ergowork si ansamblul mixt Iulius Town te invita la Outdoor Office Day, in Iulius Gardens, actiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.


Evenimentul ii aduce impreuna pe angajatii companiilor din cladirile de birouri ale ansamblului Iulius Town, care, timp de cateva ore, vor experimenta beneficiile lucrului in aer liber, in parc. Lucrezi in alta zona decat Iulius Town, dar vrei sa iti „muti biroul” in Iulius Gardens?

Esti invitatul nostru! Veti testa cu totii cum este sa participi la sedinte sau discutii in aer liber, sa lucrezi dintr-un spatiu alternativ, in gradina sau pe terasa, sa inlocuiesti pauza de cafea cu o plimbare in natura sau sa vii la birou pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc ori alte zone verzi.

Munca, bunastarea (well-being) si natura urbana sunt strans legate, beneficii scoase in evidenta la Outdoor Office Day si datorita existentei Iulius Gardens in proximitatea spatiilor moderne de birouri din cladirile United Business Center.

In Iulius Gardens va exista un spatiu amplu atat pentru happening-uri artistice sau dezbateri, cat si pentru oricine doreste sa lucreze de afara, ca optiune individuala, indiferent daca are sau nu un loc de munca in Iulius Town.

Companiile din cladirile United Business Center care s-au inscris la eveniment vor avea spatii proprii, unde isi vor intampina angajatii ce aleg sa lucreze de afara, cateva ore.

Outdoor Office Day este mai mult decat un eveniment, este implicare in comunitate. Astfel, marti, in intervalul orar 09:00 – 13:00, cei care doresc sa doneze sange pentru Centrul de Transfuzii Timisoara, sunt asteptati la spatiul special amenajat de langa Terasa food court (cu acces din exterior pe langa scarile Tucano).

Programul evenimentului continua in parcul Iulius Gardens, intre orele 16:00 si 18:00, cu  discutii legate de adaptarea companiilor la modul de lucru hibrid, avand invitati reprezentanti ai mediului de afaceri, specialisti in domeniul Facility Management si Resurse Umane, scriitori si editori. Seara se va incheia cu un eveniment in parteneriat cu Editura Nemira. “Serata n’autor: intalnire cu cititorii, alaturi de Ilinca Manescu si Bogdan Munteanu” va avea loc de la ora 19:00.

#outdoorofficeday este un eveniment international anual, initiat in anul 2019 de catre Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului in aer liber. (I.P.)

 

Leave a Reply