Cele mai mari castiguri la pacanele din istorie. VEZI care a fost cel mai mare jackpot din Romania

Jackpoturile sunt premiile oferite de pacanele la care fiecare jucator viseaza, mai ales pentru ca, statistic vorbind, sansele de a le castiga sunt relativ mari, cel putin comparativ cu premiul cel mare la loto.


Fiecare jucator spera sa castige marele premiu inca din momentul in care revendica un casino bonus fara depunere la deschiderea unui cont nou – ceea ce nu este de mirare, avand in vedere atentia media acordata castigurilor mari.

Cat de mari, va intrebati? Ei bine, iata cateva castiguri spectaculoase la pacanele care au spart recorduri pe vremea lor.

Cel mai mare jackpot din Romania

Shining Crown este unul dintre cele mai iubite pacanele din Romania, in parte pentru ca vine cu un premiu destul de consistent numit Jackpot Cards. Multi jucatori au prins jackpotul de top al EGT in istoria jocului, castigand sume mai mari sau mai mici. Dar cel mai mare jackpot din Romania a fost castigat in vara anului trecut intr-unul dintre cazinourile online de top din tara.

Suma de circa 4,8 milioane de lei – in jur de un milion de euro – a fost castigat in iunie 2021 de catre un jucator care a preferat sa ramana anonim. Jocul care a platit acest premiu a fost Shining Crown.

Cel mai mare jackpot online

Anul trecut a fost, se pare, unul cu adevarat norocos pentru jucatorii cazinourilor online: recordul mondial pentru un jackpot castigat pe internet a fost doborat in repetate randuri. Ultimul castigator – care, din motive lesne de inteles, a preferat sa ramana anonim – a prins o combinatie super norocoasa la unul dintre jocurile conectate la reteaua de jackpoturi Mega Moolah intretinut de Games Global, compania care a preluat recent operatiunile producatorului britanic de solutii iGaming Microgaming.

Suma record de aproape 20 de milioane de euro a fost castigata de un jucator belgian in mai 2021, doborand recordul precedent de 18,9 milioane de euro, stabilit in septembrie 2018.

Cel mai mare jackpot din lumea reala

Jocurile de cazinou online au si ele premii super-mari dar nici nu se compara cu cele oferite de jocurile de pacanele din Las Vegas. Ce e drept, acestea se joaca si la alte mize: pe cand online mizele pot fi chiar si de cativa bani, unele sloturi din Vegas accepta mize de cateva zeci de dolari, uneori chiar 100, pe o singura rotire. Iar premiile speciale sunt pe masura mizelor.

Cel mai mare jackpot din istoria jocurilor de pacanele a fost castigat de un IT-ist din Los Angeles in holul cazinoului Excalibur din Las Vegas. Jucatorul se afla in Orasul Pacatelor pentru March Madness, turneul de basched universitar anual, si a jucat doar pe principiul „daca esti in Roma, comporta-te ca romanii”. A cheltuit abia 100 de dolari pe jocul Megabucks, iar rezultatul a fost cel mai mare castig la pacanele din istorie: 39,7 milioane de dolari dintr-un foc. (I.P.)

Leave a Reply