Scandal dupa Congresul Avocatilor 2022! Peste 30 de consilieri UNBR s-au imbolnavit de toxiinfectie alimentara, din cauza meniului servit la Grand Hotel Bucuresti

Decizia ciudata a Consiliului UNBR de a organiza Congresul Avocatilor 2022 la Grand Hotel Bucuresti, desi doar cu o luna in urma inspectorii Protectiei Consumatorilor aplicasera amenzi de 100.000 de euro din cauza neregulilor majore descoperite, in special la produsele alimentare, a avut consecinte nefaste pentru zeci de paticipanti la eveniment.


Astfel, dupa cum a relatat pe contul sau de Facebook si timisoreanu Calin Bot, participant la congres in calitate de membru in Consiliul UNBR, peste 30 de avocati s-au imbolnavit de toxiinfectie alimentara, din cauza mancarurilor servite la Grand Hotel Bucuresti. Cine raspunde pentru aceasta gafa organizatorilor.

Potrivit avocatei Cosmina Cerva, unul dintre vinovati ar fi Baco Mihai (foto 2), decanul Baroului Alba, responsabil cu protocolul din UNBR.

“Domnule Baco, delegatii din gasca Cerva & Co se simt bine (ceea ce va dorim tuturor) pentru ca nu au degustat meniul de 5 stele la pret de Monaco servit la eveniment.

Cine e vinovat sa raspunda, ar zice militia. In cazul nostru, nu raspunde nimeni, niciodata!”, este mesajul transmis de Cosmina Cerva, care a catalogat evenimentul ca fiind unul “rusinos”.

Desi a facut parte din tabara organizatorilor, avocatul timisorean Calin Bot nu si-a putut reprima revolta, dupa ce mai multi colegi de-ai sai au facut toxiinfectie alimentara.

Adio Intercontinental/ Grand Hotel Bucharest… Postez mai rar, dar nu am cum sa trec peste acest incident… ANPC a incercat sa inchida acest hotel/ punct de referinta al Bucurestiului/ Romaniei acum 2 saptamani!

Nu numai ca nu au respectat decizia ANPC, dar, peste weekend, la Congresul Avocatilor 2022, am trait cea mai dezgustatoare situatie prin care am trecut la un hotel vreodata! Cu angajati inrolati in aceeasi zi, fara nici o specializare, acest stabiliment cu pretentii de hotel de 5 stele a reusit sa imbolnaveasca zeci de participanti la Congres.

M-am bucurat ca am reusit sa scap de acolo, iar Intercontinental a devenit istorie pentru mine! Inedit: la plecare, hotelul era fully booked, cu steaguri la intrare: The Ultimate Tourism experience! Imi pare rau pentru noii oaspeti, nu doresc ca cineva sa mai treaca prin asa ceva!

Si m-am saturat sa vad cum niste “neica nimeni” isi bat joc de simbolurile Bucurestiului si implicit ale Romaniei… Deci, ajutati-ma sa-i popularizam pe acesti indivizi fara scrupule, pentru care Romania e doar o sursa de profit”, este mesajul suparat postat pe Facebook de Calin Bot.

Inca nu se stie daca, dupa acest incident, va urma o ancheta interna la varful UNBR, insa este cat se poate de clar ca organizarea Congresului Avocatilor la un stabiliment cu probleme, amendat cu 100.000 de lei si propus spre inchidere definitiva de inspectorii OPC, ascunde anumite interese.

Vom reveni cu opiniile unor personalitati publice despre congresul avocatilor, criticat si de Lucian Duta, fostul presedinte al CNAS, care a atras atentia ca, la congres, nu a fost destul curaj in sala pentru a se lua atitudine “ca madam Scutea si unii de la ICCJ nu respecta deciziile CCR si implicit duc Romania in disolutie”… (G.I.)

One thought on “Scandal dupa Congresul Avocatilor 2022! Peste 30 de consilieri UNBR s-au imbolnavit de toxiinfectie alimentara, din cauza meniului servit la Grand Hotel Bucuresti

Leave a Reply