Flight Cinema, Targul de Antichitati si Teatrul de Papusi, pe agenda Iulius Town Timisoara, din acest weekend (P)

Atmosfera de festival, cinefili incantati de peliculele care urmeaza sa ruleze, filme uluitoare si efervescenta serilor de vara, toate se regasesc in acest final de saptamana la Flight Cinema, care are loc la Iulius Town Timisoara. Micii iubitori de teatru sunt asteptati la teatrul de papusi, unde vor afla „Aventurile unui pinguin”.


Pe langa vibe-ul de festival, vei putea face si o incursiune in lumea obiectelor vintage, la Targul de Antichitati, ce are loc in zona Iulius Expo.

Flight Cinema in My Town te invita in Iulius Gardens, sub cerul plin de stele in acest final de saptamana. Pe ecran vor rula, timp de trei zile, in perioada 24 – 26 iunie 2022, trei pelicule din genuri cinematografice diferite.

In prima seara, vineri, 24 iunie, cinefilii vor fi cu ochii pe „Death on the Nile”, unde drama, misterul si crima compun firul narativ al povestii. Sambata, „Dog” aduce comedia pe marele ecran si hohotele de ras in Iulius Gardens.

Duminica, pasionatii de povesti sunt asteptati sa afle povestea „Cruellei”, interpretata de actrita Emma Stone. Toate filmele incep, in fiecare seara, de la ora 20. Inainte sa dam play, ne intalnim la Warm-Up, de la ora 19, iar in loc de after movie, avem in fiecare seara cate un super After Party, de la ora 21,30.

Daca ai acasa mici iubitori ai teatrului, va asteptam duminica, 26 iunie, de la ora 11.00, in zona Iulius Expo, la etajul Iulius Mall. „Aventurile unui pinguin” vor spuse de Teatrul de Papusi. Piesele de teatru sunt interactive, iar copiii pot participa activ in relatarea povestilor.

Tablouri pictate cu maiestrie, portelanuri si argintarie atent pastrate si multe alte obiecte de colectie te vor purta intr-o calatorie incarcata de nostalgie. In zona Iulius Expo de la Iulius Town Timisoara are loc, in perioada 24 – 26 iunie, Targul de Antichitati. Statuete inedite ce si-au pus amprenta in locuintele de odinioara, decoratiuni ce poseda frumusete atemporala, seturi de ceai din portelan sau chiar si jucarii cu ajutorul carora vei retrai amintirile din copilarie. (I.P.)

 

Leave a Reply