Un politist de la IPJ Dolj, prins in flagrant cand vindea droguri pe strada. Aflat in concediu de paternitate, acesta a incercat sa „plaseze” 20 g de cocaina

Mitroi Cristian Ionut, agent de politie la IPJ Dolj, a fost retinut pentru trafic de droguri, chiar de catre colegii sai. Flagrantul a avut loc pe o strada din Craiova.


Politistii de la Crima Organizata au fost cei care au primit informatia ca un agent de la Politia Rutiera face trafic cu droguri. L-au filat mai multe saptamani si au reusit sa-l prinda in flagrant, in momentul in care incerca sa vanda drogurile.

Politistul lucra din 2016 la Biroul Politie Rutiera Craiova, dar acum este in concediu de paternitate. A fost suspendat din functie, anunta surse din cadrul MAI.

Potrivit primelor informatii culese de jurnalistii olteni, politistul a fost prins in timp ce ar fi incercat sa vanda 20 de grame de cocaina. Cumparatorul, Balasoiu Ionut Catalin a fost, la randul sau, retinut.

Politistul si barbatul care urma sa cumpere drogurile au fost retinuti pentru 24 de ore si au fost prezentati in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru urmatoarele 30 de zile.

“Dispune arestarea preventiva a inculpatului Mitroi Cristian Ionut pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 22.06.2022 pana la data de 21.07.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Balasoiu Ionut Catalin pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 22.06.2022 pana la data de 21.07.2022, inclusiv. Dispune emiterea, de indata, a mandatelor de arestare preventiva fata de inculpatii Mitroi Cristian Ionut si Balasoiu Ionut Catalin”, se mentioneaza in Incheierea – masuri preventive nr. 130/2022 pronuntata de Tribunalul Dolj in 22.06.2022.

Conducerea IPJ Dolj a refuzat pana acum sa aiba un punct de vedere in legatura cu cele intamplate. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply