Florin Piersic, pe scena Teatrului National din Timisoara, in “Straini in noapte”! “Simt ca intineresc cand joc acest spectacol”, spune seducatorul actor

Seducator fara rival, la 86 de ani! Primul prilej de-a-l  revedea pe Florin Piersic la Timisoara dupa anii dificili ai restrictiilor pandemice si, probabil, una dintre ultimele reprezentatii in turneu cu ”Straini in noapte”, spectacol de colectie care a facut sute de sali arhipline, se va petrece marti, 5 iulie 2022.


Un actor fara varsta, etern seducator, si un spectacol care continua sa-si fascineze spectatorii: de la ora 19, pe scena  Operei Nationale Romane din Timisoara, Florin Piersic va juca impreuna cu actrita Medeea Marinescu spectacolul regizat de Radu Beligan.

”Simt ca intineresc, pur si simplu, cand joc acest spectacol, iar reintoarcerea la Timisoara imi umple inima de o bucurie de nedescris”, maruriseste actorul care, la cei 86 de ani ai sai, pare sa cunoasca elixirul tineretii.

Detinator al unor incontestabile recorduri de public si longevitate, spectacolul are o ilustratie muzicala realizata de ilustrul flautist Ion Bogdan Stefanescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele  sunt creatia renumitului designer Irina Schrotter.

In comedia romantica scrisa de Eric Assous, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in amurgul vietii sentimentale si care, in absenta sotiei, isi incepe noaptea intr-un bar, de unde pleaca spre casa insotit de Juliette, o femeie tanara si senzuala, ce-si invaluie identitatea intr-o bizara tesatura de minciuni si secrete. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata.

Biletele pentru acest spectacol se gasesc la Agentia Operei din Timisoara si online, pe ticketstore.ro. ‟Bonusul‟, evenimentului il reprezinta insa intotdeauna taifasul amical cu care Florin Piersic isi bucura admiratorii, inainte reprezentatiei. (I.P.)

Leave a Reply