Un barbat din Banloc, judetul Timis, nu a declarat moartea tatalui vitreg, pentru a-i incasa pensia. Politistii au gasit cadavrul batranului in interiorul imobilului locuit de cei doi

Un barbat de 50 de ani a fost ridicat de politistii Sectiei 8 Rurala Deta, aseara, dupa ce a devenit violent si a amenintat ca se sinucide, provocandu-si mai multe rani superficiale cu un obiect ascutit. El nu le-a permis politistilor sa intre in locuinta sa din Banloc, insa dupa ce la fata locului au sosit si un echipaj de pompieri, care au fortat accesul, oamenii legii au descoperit, in casa, cadavrul unui barbat de 66 de ani, tatal vitreg al proprietarului.


Cel mai probabil, barbatul nu a declarat decesul parintelui pentru a-i incasa pensia.

Potrivit politistilor, vineri seara, la locuinta din comuna Banloc, judetul Timis, a barbatului de 50 de ani a sosit fratele acestuia, insa nu i s-a permis sa intre in casa. Dupa ce a vrut sa il viziteze pe tatal vitreg, proprietarul a devenit violent. Fratele a sunat imediat la numarul de urgente 112, scrie news.ro.

La vederea politistilor, barbatul de 50 de ani a amenintat ca se sinucide si si-a provocat mai multe rani superficiale cu un cutit.

La fata locului au fost chemati si pompierii pentru a forta usa casei. Odata ajunsi, acestia au gasit in interiorul locuintei cadavrul tatalui vitreg, un barbat de 66 de ani.

Politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Deta au fost sesizati prin apel SNUAU 112, de catre un barbat, de 52 de ani, cu privire la faptul ca fratele acestuia nu i-ar permite sa isi vada tatal vitreg, existand posibilitatea ca acesta sa fie decedat. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un barbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuza sa permita accesul altor persoane, atat in curtea imobilului, cat si in imobil.

La fata locului a fost prezent si un echipaj din cadrul Statiei de Pompieri Deta, cu sprijinul carora s-a reusit patrunderea in imobil, moment in care barbatul de 50 de ani a incercat sa se sinucida, provocandu-si mai multe plagi deschise la nivelul gatului si al membrelor superioare, fara a-si pune viata in pericol. Barbatul a fost condus la spitalul din orasul Deta, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, ulterior fiind internat la o clinica de psihiatrie din localitatea Jebel, judetul Timis. De asemenea, in interiorul imobilului a fost gasit, din nefericire, trupul neinsufletit al unui barbat, in varsta de 66 de ani, tatal vitreg al celor doi barbati”, transmite IPJ Timis.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. (I.P.)

Foto: arhiva

Leave a Reply