Un depozit de deseuri plastice a luat foc in Becicherecu Mic, langa Timisoara! Mobilizare maxima a autoritatilor, in conditiile in care primarul comunei este nasul presedintelui CJ Timis

Un incendiu a izbucnit, sambata, la orele pranzului, intr-o localitate de langa langa Timisoara, intr-o zona unde se aflau deseuri de materiale plastice. Fumul gros a putut fi observat de la kilometri departare. A fost sesizata Garda de Mediu.


Initial, suprafata pe care s-a manifestat incendiul a fost de aproximativ 400 mp, dupa care s-a extins la 2000 mp de deseuri plastice aflate pe platforma, dar si 500 mp din acoperisul uneia dintre constructii.

Au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situatii de Urgenta Becicherecu Mic si Biled, dar si Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta Biarena Sanandrei.

„Am fost anuntati despre producerea unui incendiu de deseuri materiale plastice, in comuna Becicherecu Mic. La fata locului s-au deplasat de urgenta 2 ofiteri si 15 subofiteri din cadrul Detasamentelor 1 si 2 de Pompieri Timisoara, cu 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de lucru si salvare de la inaltime, un container de stingere cu o capacitate de 7000 litri apa si un echipaj SMURD”, a transmis Elena Megherea, purtatoarea de cuvant a ISU Timis.

Sa mai spunem ca primarul localitatii Becicherecu Mic este pesedistul Raimond Rusu, actionar la fabrica de mobila Casa Rusu, nasul presedintelui Consiliului Judetean Timis, Alin Nica. (I.P.)

Leave a Reply