Expozitie cu 150 fluturi exotici si activitati interactive pentru copii, la Iulius Town Timisoara (P)

Culoarea este laitmotivul acestui weekend, la Iulius Town, unde nuantele naturii si cele preferate de copii se vor intalni. O expozitie ce cuprinde aproximativ 150 de fluturi exotici multicolori, ateliere de creatie, teatru de papusi, filme in aer liber si alte surprize ii asteapta pe cei mici si pe cei mari.


Trinidad si Tobago, Paraguay, India, Malaezia, Thailanda, Indonesia si Mexic sunt tarile de origine ale celor aproximativ 150 de exemplare de fluturi prezenti in perioada  1 – 10 iulie 2022, la Iulius Town.

Acestia vor putea fi admirati intr-o sera, aflata la etajul Iulius Mall, in zona Intersport, amenajata cu plante exotice, iluminare ambientala si sonorizare speciala, care reda habitatul lor natural.

Panourile explicative le vor oferi clientilor toate informatiile pe care trebuie sa le stie despre speciile prezentate. Vedeta expozitiei este fluturele Caligo Eurilochus, cunoscut si drept „Bufnita uriasa a padurii”, care poate sa masoare chiar si 20 de centimetri lungime.

Intrarea este gratuita, iar expozitia poate fi vizitata in intervalul orar 12 – 20. In plus, participantii vor avea ocazia unica sa asiste, in direct, la transformarea din stare de pupa la aceea de fluture.

Daca e weekend, e Flight Cinema in My Town. In fiecare seara, incepand cu ora 19,30, ne intalnim in Iulius Gardens, la film. Vineri, 1 iulie, ruleaza „Free Guy”, sambata aflam uimitoarea poveste a surorii lui Sherlock Homes, „Enola Holmes”, iar duminica ne luam portia de fun cu filmul „Jumanji”. Nu uita ca de la 19.00 avem un Warm-Up, iar dupa film, de la ora 21,30, dam startul distractiei la after party.

Cei mici sunt asteptati, sambata, la Atelierul de Creatie cu Bianca Potyesz, incepand cu ora 16.00. La etaj, in zona Iulius Expo, artistii isi vor lasa imaginatia sa prinda contur. Iar duminica, 3 iunie, de la ora 11.00, prichindeii sunt asteptati la etaj, tot in zona Iulius Expo, la teatrul de papusi, unde vor afla povestea „Ursului pacalit de vulpe”.

Tot la Iulius Town, va avea loc si Targul de vara, la etaj, in zona Iulius Expo. Perii din lemn pictate, cani personalizate, decoratiuni de licheni, pietre naturale, bijuterii handmade, cosmetice naturale, posete, portofele si curele din piele sunt cateva dintre obiectele pe care le poti descoperi la targ. (I.P.)

Leave a Reply