Razbunare penala! Un barbat din Timis a intrat in casa soacrei cu… BMW-ul. Politistii i-au deschis un dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu si alcool la volan

Suparat pe soacra, un ginere in varsta de 41 de ani, din Timis, a pus in aplicare o razbunare penala: aflat la volanul masinii, s-a napustit, mai intai, in gardul proprietatii, pe care l-a distrus, dupa care a intrat cu bolidul in usa casa. In urma impactului, autoturismul, un BMW X3 de cativa zeci de mii de euro, a fost „sifonat” serios, in partea din fata. Incidentul a avut loc in localitatea Remetea Marea, sambata seara, in jurul orei 22.


Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest avand o valoare de 1.22 mg/l alcool pur in aerul expirat. In plus, timiseanul avea si permisul suspendat.

La data de 02 iulie 2022, in jurul orelor 22:00, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca in localitatea Remetea Mare a avut loc un eveniment rutier.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat in varsta de 41 de ani a condus un autoturism pe DN6, in localitatea Remetea Mare, din directia Lugoj catre Timisoara, iar in dreptul imobilului nr. 132, imobil ce apartine soacrei sale, a intrat intentionat in curtea imobilului cu scopul de a trage un semnal de alarma, distrugand astfel stalpul portii de acces, poarta de acces in curtea imobilului, usa de acces in imobil precum si partea frontala a autoturismului pe care il conducea.

In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.22 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarii in baza de date a Politiei Romane, s-a constatat faptul ca persoana in cauza avea dreptul de a conduce suspendat din data de 12.05.2022 pentru savarsirea infractiunii de “Refuzul de la prelevare de mostre biologice”.

Barbatul a fost condus la spital in vederea prelevarii de mostre biologice. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de “conducerea unui autoturism cu permisul de conducere suspendat”, “conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului”, “distrugere” si “violare de domiciliu”.

In urma probatoriul administrat in cauza, barbatul a fost retinut pentru 24 h si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply