Teroare pe plajele din statiunea Hurghada, Egipt! Doua turiste, din Romania si Austria, au fost ucise de rechini. In zona atacurilor, plajele au fost inchise

Doua femei au fost ucise de rechini langa plajele Egiptului de la Marea Rosie, la sud de orasul Hurghada, a anuntat, astazi, ministerul egiptean al Mediului, scrie Reuters. Cea de-a doua victima este o turista romanca si a fost ucisa de rechini in aceeasi zona in care a murit o femeie austriaca.


Doua surse au declarat pentru Reuters ca trupul neinsufletit al unei turiste romance in varsta de 44 de ani a fost descoperit la cateva ore dupa un atac in care a murit o austriaca de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la o distanta de 600 de metri unul de celalalt, in apele coastei Sahl Hasheesh, potrivit surselor citate.

Oficiali egipteni au declarat ca a fost format un comitet pentru a examina circumstantele atacurilor si eventualele motive stiintifice aflate in spatele acestora.

Guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activitatilor pe plajele din zona atacurilor.

O femeie a murit dupa ce a fost sfasiata de un rechin langa coasta Egiptului (video)

O turista austriaca a murit dupa ce a fost atacata de un rechin, in timp ce inota in Marea Rosie.

Desi grav ranita, femeia in varsta de 68 de ani a ajuns la tarm unde a fost preluata de o ambulanta. A suferit un infarct si a murit in ambulanta, in timp ce era transportata catre spital. (I.P.)

Leave a Reply