Cat mai costa decibelii, la Timisoara… Amenzi de 1.500 de lei pentru cei care dau muzica prea tare sau isi tureaza motoarele bolizilor

Politistii locali au actionat, si in acest weekend, pentru luarea masurilor legale in cazul localurilor, dar si a persoanelor fizice care au tulburat linistea publica prin muzica data la maxim. Trei societati comerciale care nu au tinut cont de faptul ca muzica la intensitate ridicata provoaca disconfort cetatenilor care locuiesc in zona au fost sanctionate in noptile de vineri spre sambata si sambata spre duminica.


Este vorba despre societatea Chachassa TSM de pe strada Eugeniu de Savoya, societatea M&M Gastro Gardens, tot de pe strada Eugeniu de Savoya si Rainbow SRL, de pe strada Liviu Rebreanu, care au primit sanctiuni intre 500 si 1500 de lei, conform Legii 61/1991 republicata.

Un cetatean care a inchiriat localul Ciocarlia de pe strada Avram Imbroane, a fost, de asemenea, sanctionat cu 1.500 lei pentru ca a dat muzica prea tare deranjand mai multi locuitori, la fel si un alt timisorean care a inchiriat localul Amado Tours de pe str. Polona.

Doua persoane care au tulburat linistea locuitorilor de pe strada Scolii, prin muzica la intensitate ridicata, la un priveghi, au fost de asemenea, sanctionate cu 1.500 lei. Tot pentru deranjarea cetatenilor pe timp de noapte, de aceasta data prin turarea motorului si efectuarea de difturi prin franari bruste pe loc, a fost sanctionat un tanar de 21 de ani.

Acesta a primit o amenda de 800 lei conform HCL 371/2007 deoarece s-a distrat in acest fel in pasajul de la Iulius Town. Sanctiunile totale s-au ridicat la 9.300 lei. Politia Locala Timisoara atrage atentia din nou asupra faptului ca tulburarea linistii locuitorilor pe timp de noapte se sanctioneaza drastic si ca se vor lua masuri ori de cate ori se constata astfel de fapte pe raza municipiului. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply