Dupa procesiunile religioase din Moldova, si preotii din Banat fac rugaciuni pentru ca „Dumnezeu sa reverse peste noi ploaie aducatoare de roade”

Preotii din judetul Caras Severin, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Lucian, episcopul Caransebesului, incearca sa aduca apa pe pamant, prin rugaciune.


Astfel, Cercul pastoral-misionar Bocsa s-a intalnit la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Ghertenis, in cadrul proiectului eparhial din acest an, An inchinat rugaciunii in viata crestinului si a sfintilor isihasti ca model de rugaciune pentru noi.

Astfel, de la ora 18, in altarul de vara din curtea bisericii din Ghertenis, preotii din Cercul pastoral-misionar Bocsa, alaturi de parintele paroh Ciprian Graure, dar si de credinciosii acestei parohii, au savarsit rugaciunile de seara, dar si rugaciuni inchinate Presfintei Treimi, ca Dumnezeu sa reverse peste noi in acesta perioada secetoasa, ploaie linistita aducatoare de roade.

La finalul rugaciunilor parintele Aurel Radics de la Parohia Maureni a sustinut o cuvantare care a avut ca tema: „Invatatura Sfantului Paisie de la Neamt despre rugaciune”. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply