Summer Sale, la Iulius Town Timisoara: promotii de pana la 70%, premii pe loc sau un voucher de vacanta in valoare de 2.500 de euro!

„Ready to go”, verde lime, dungi colorate, talie joasa, decupaje sunt cateva dintre tendintele pe care casele de moda internationale le-au pregatit pentru colectiile de sezon. Ca sa fii mereu in pas cu ultimele aparitii fashion din aceasta vara, la Iulius Town am dat startul Summer Sale, cu reduceri care ajung si pana la 70%. In plus, poti castiga un voucher in valoare de 2.500 de euro. Vino si vezi ce ti-au pregatit brandurile tale favorite si „keep it up” in aceasta vara, care se anunta a fi plina de super evenimente!


2022 este anul in care inhibitiile sunt lasate in urma, iar asta se vede si din noile colectii pentru vara. Iulius Town lasa preturile in urma si te asteapta sa te bucuri de campania Summer Sale, unde brandurile afiseaza reduceri de pana la 70% . Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Peek & Cloppenburg, Mango, Stradivarius, House Brand, Motivi, De Facto, Vgeneration, Koton, D’S Damat si multe alte magazine propun ultimele outfit-uri gandite de designeri, la preturi reduse.

Daca esti shopping lover, pana pe 31 iulie 2022 te asteptam la Centrul Info, cu bonurile a caror valoare cumulata trebuie sa fie in valoare de minimum 300 de lei si te premiem pe loc. Zilnic, primii 75 de participanti pot primi vouchere in valoare de 50 de lei, vouchere la Savor, Yves Rocher ori Manay, dar si sticle de vin. In plus, te inscriem automat in marea tombola, unde poti castiga un voucher in valoare de 2.500 de euro, oferit de DerTour. Extragerea va avea loc pe 2 august, la ora 12.00. Afla mai multe, accesand regulamentul campaniei!

Piesele sezonului in materie de incaltaminte sunt reprezentate de sandalele cu platforma sau cele care acopera glezna, tocurile cu modele iesite din tipare, iar barbatii sunt asteptati sa incerce pantofii simpli. Il Passo, Anna Cori, Buzz, Ecco, Skechers, Tezyo si celelalte branduri de profil din Iulius Town te intampina cu oferte de pana la 50%!

Si brandurile dedicate celor mici au reduceri de pana la 70%. Jucariile de la Noriel sunt reduse la jumatate din pret, iar daca ai in familie un mic fashion lover, vino la Chicco si Cocodrillo unde sunt promotii tentante!

Modul in care ne ingrijim tenul si atentia acordata produselor de skin-care este unul dintre topicurile principale anul acesta. Te asteptam in locatiile MAC Cosmetics, Pupa Milano, Yves Rocher, Xpert Beauty din Iulius Town sa discuti cu specialistii in domeniu, dar si sa descoperi super promotiile Summer Sale!

Vara asta nu lasa nimic la voia intamplarii! Accesorizeaza-ti tinutele de la brandurile tale favorite, care au acum promotii de pana la 50%! Swarovski  si Parfois sunt doar doua dintre acestea.

In Iulius Town, reducerile au ajuns si la Carturesti, English Home, Karcher si Kitchen Shop.

Vino la Iulius Town si descopera Summer Sale!  (I.P.)

Leave a Reply