PE SURSE. Miscari de trupe la IPJ Timis, dupa ce adjunctul inspectorului sef, Dan Stoicanescu, si seful Serviciului Politiei Rutiere au fost detasati la conducerea IPJ Arad

Echipa manageriala a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Timis se reconfigureaza, rapid, dupa delegarea adjunctului inspectorului sef, comisarul sef Dan Stoicanescu, la conducerea IPJ Arad. Mai cu seama ca, pentru reformarea politiei din Arad a fost nevoie de o persoana de incredere, de un politist valoros care sa-l secondeze pe Stoicanescu, astfel ca IGPR a decis sa-l trimita in orasul liderului interlop Utu Rohozneanu si pe comisarul sef Florin Turnagiu.


Care, in urma cu doi ani, detasat pentru o scurta perioada la conducerea IPJ Caras-Severin, a facut treaba buna…

Asadar, plecarea celor doi ofiteri la IPJ Arad a starnit lupta pentru functiile de conducere temporar vacante de la IPJ Timis.

Potrivit unor surse de incredere din interiorul IPJ Timis, pe functia de sef al Serviciului Politie Rutiera, care a fost detinuta de Florin Turnagiu, va fi delegat comisarul sef Ionel Iacobescu, adjunct la Politia Municipiului Timisoara, in timp ce seful sau, comisarul sef Daniel Draguta, va fi avansat, temporar sau definitiv, in functia de adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, adica pe fotoliul tocmai eliberat de Dan Stoicanescu.

Desigur, intrebarea aflata pe buzele politistilor de la Politia Municipiului Timisoara este: cine va veni in locul lui Daniel Draguta? Sursele noastre au pus intrebari in dreapta si in stanga si, din cate se pare, la conducerea PMT ar putea fi imputernicit comisarul sef Cristian Funieru, fost sef de la Biroul de Investigatii Criminale.

Alte schimbari operate sau in curs de operare de chestorul Alin Petecel: comisarul Gheorghe Paven va reveni la Serviciul Arme Explozivi, Substante Periculoase, iar in locul sau, la Cazier, va fi mutat comisarul Claudiu-Sorin Catuna, seful Sectiei 3 Politie.

In locul sau, dupa cum spun sursele noastre, va fi adus comisarul Dan Bulgaru, seful Sectiei 4 Rurale Timis, cel care, in urma cu 4 ani, a fost agresat de bodyguarzi in clubul Molly Malone din Timisoara.

In final, sa mai spunem ca sefia Serviciului Cabinet a fost preluata de comisarul sef Mihaita Brebu, fostul nr. 1 de la Control Intern, care a concurat solitar pentru post, un om de mare incredere pentru chestorul Alin Petecel… (G.I.)

3 thoughts on “PE SURSE. Miscari de trupe la IPJ Timis, dupa ce adjunctul inspectorului sef, Dan Stoicanescu, si seful Serviciului Politiei Rutiere au fost detasati la conducerea IPJ Arad

  1. Exact ce are nevoie coclitul: incompetenți, mincinoși, slugarnici. Va fi o echipă de pomină.

  2. O adunătură de infractori subordonați interlopilor!
    doar Dumnezeu mai poate face ordine în conducerea IPJ Timis fiindcă la DNA nu mai exista oameni cu …tot olteni au ajuns și acolo.

  3. O prosteală pe față de 15 ani de când se tot învârte petecul prin funcții cu scheletul de socru su roibu prin dulapurile oltenilor bucureșteni , o echipă de tot kktu , Timișoara și Timișul sunt varză , poliția nu există , noroc cu Iacobescu manhattan care a umplut județul pe varianta lu Mirescu de olteni competenți , au ajuns și la Arad . Se tot învârt aceeași dobitoci și luzări prin posturi .

Leave a Reply