Descinderi ale politistilor locali din Timisoara in pietele Badea Cartan si Timisoara 700. Au fost aplicate 65 de amenzi, in valoare de peste 26.000 de lei

Politistii locali au desfasurat, astazi, o noua actiune cu efective marite, in Pietele Timisoara 700 si Badea Cartan, pentru a verifica modul In care se respecta legislatia privind desfasurarea actelor de comert, curatenia si oprirea sau stationarea autovehiculelor in perimetrele acestora.


In cadrul actiunii au fost verificati un numar de 21 de comercianti si 32 societati comerciale. Au fost aplicate in total un numar de 65 sanctiuni contraventionale in valoare de 26.515 lei.

Cele mai multe dintre acestea au fost pentru neafisare preturi la produse, neafisare date de identificare ale comerciantilor, oprire neregulamentara, stationare autovehicule de peste 3,5 tone in zonele pietelor.

De asemenea, a mai fost aplicata o sanctiune la SC Piete SA in valoare de 2.500 lei pentru neintretinerea curateniei in Piata Badea Cartan si o sanctiune tot de 2.500 lei pentru aceeasi fapta la societatea Saiftim care detine in Piata Timisoara 700 mai multe spatii comerciale inchiriate catre terti.

Tot la Piata 700, administratoarea pietei a fost si ea sanctionata cu 600 lei pentru neintretinerea curateniei. Politia Locala Timisoara desfasoara astfel de actiuni inopinate periodic in pietele din municipiu efectuand astfel demersuri pentru desfasurarea unui comert civilizat in aceste locatii frecventate de un numar mare de cetateni.

Actiuni de acest fel vor mai avea loc si pe viitor. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply