Flight Cinema, expozitie exotica cu 150 de fluturi si activitati pentru cei mici, in acest weekend la Iulius Town Timisoara (P)

Dupa o saptamana caniculara, weekend-ul se anunta racoros, cu evenimente fresh, atat in aer liber, cat si in interiorul Iulius Town. Expozitie cu 150 de exemplare de fluturi, filme in aer liber, ateliere de creatie si teatru cu papusi pentru copii se regasesc pe agenda acestui weekend.


Flight Cinema readuce pe marele ecran din Iulius Gardens trei filme care au facut furori in lumea cinematografica. Vineri, 8 iulie, „Tenet” ne transpune in lumea spionajului, unde un singur personaj se lupta pentru salvarea intregii lumi.

Sambata, agentul 007 reapare pe marele ecran, in pelicula „No time to die”, iar duminica ne uitam la „Eternals”, un film marca Marvel Studios. In fiecare seara, proiectiile incep de la ora 20.00, dar noi te invitam de la 19.00, la un Warm-Up, iar dupa film, iti propunem, de la 21.30, un After Party.

La Iulius Town, copiii nu se plictisesc niciodata. Sambata, 9 iulie, de la ora 16.00, Bianca Potyesz ii asteapta pe micii artisti la Atelierele de Creatie, unde tema este „Atelier de margelit”. Activitatile vor avea loc la etajul Iulius Mall, in zona Expo. Tot la etaj, dar duminica, 10 iulie, de la ora 11.00, prichindeii sunt invitati la teatru, unde papusile vor pune in scena „Caruta cu povesti”.

Acesta este ultimul weekend in care mai puteti vizita expozitia cu 150 de fluturi exotici, aflata la etajul Iulius Mall, in zona Intersport. Intrarea este gratuita, iar expozitia poate fi vizitata in intervalul orar 12.00 – 20.00. In plus, participantii vor avea ocazia unica sa asiste, in direct, la transformarea din stare de pupa la aceea de fluture.

Totodata, brandurile din Iulius Town propun reduceri de pana la 70% in cadrul Summer Sale, iar daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei, primesti pe loc un premiu si esti inscris automat in marea tombola, unde poti castiga un voucher de vacanta in valoare de 2.500 de euro. Mai multe detalii despre campanie, poti citi pe site-ul Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply