Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, sesiuni de inscriere a elevilor in toate formele de invatamant. VEZI oferta educationala pentru anul scolar 2022 – 2023 (P)

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, primul liceu particular acreditat din vestul tarii, organizeaza sesiuni de inscriere a elevilor la toate formele de invatamant, liceal, profesional si postliceal, candidatii fiind asteptati cu dosarele pana la termenul de 26 august.


Dupa cum ne-a comunicat prof. ec. Daniela-Mirela Goje (foto), directoarea acestei unitati de invatamant model din reteaua scolara a UCECOM, in aceasta perioada se fac inscrieri la liceu (zi si seral), la scoala profesionala, in domeniile Estetica si igiena corpului omenesc, Turism si alimentatie, dar si unul cu mare cautare pe piata muncii, Mecanic auto,  precum si invatamant postliceal.

Astfel, la invatamantul liceal, domeniul Economic, specializarea Tehnician in activitati economice, oferta educationala pentru 2022 – 2023 prevede, la Clasa a IX-a, zi, 2 clase (48 de locuri), Clasa a IX-a, seral, 2 clase (56 de locuri) si clasa XI-a, seral, 3 clase (84 de locuri).

Invatamantul profesional, clasa a IX-a, se fac inscrieri pentru specializarile frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist – 2 clase (48 de locuri), ospatar (chelner, vanzator in unitati de alimentatie – 1 clasa (24 de locuri), mecanic auto – 1 clasa (24 de locuri).

Invatamant postliceal, specializarea asistent medical generalist – 5 clase (140 de locuri), asistent medical farmacie – 1 clasa (28 de locuri).

Durata cursurilor la scoala profesionala si scoala postliceala este de 3 ani, iar inscrierile la scoala postliceala se accepta, cu sau fara diploma de bacalaureat, candidatii admisi urmand sa prezinte diploma de bacalaureat, in momentul emiterii.

Cursantii de la liceu si de la scoala postliceala vor plati o taxa, aceasta putand fi achitata in trei transe, pe parcursul anului scolar. Elevii de la invatamantul profesional nu platesc taxa de inscriere, iar taxa scolara poate fi achitata din bursa.

“In cei peste 50 de ani de existenta, Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timisoara, a devenit o prezenta activa, recunoscuta in educatia preuniversitara din domeniile economic, estetica si igiena corpului omenesc, turism si alimentatie, si sanatate la nivel regional, national si european.

Specializarile/calificarile pe care le oferim sunt adaptive si flexibile, inspirate de curriculele invatamantului preuniversitar de profil ale unor licee prestigioase din intreaga lume, dar si proactive pentru a tine seama de necesitatile organizatiilor si de spiritul modern al afacerilor.

Liceul ofera elevilor nu doar programe educative, dar si experiente de neuitat, relatii interumane de cea mai buna calitate, un mediu de invatare stimulativ de calitate ridicata”, spune Mirela Goje, directoarea celei mai moderne unitati de invatamant liceal si profesional a UCECOM din intreaga tara. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, str. Calea Bogdanestilor, nr. 32 B, sau accesand pagina www.spiruharettimisoara.ro. Tel. 0256/472701, email spiruharet_timisoara@yahoo.com.  Program cu publicul, de luni pana vineri, intre 8 si 16.

Leave a Reply