Politia Locala Timisoara scoate la concurs cinci posturi de politisti locali la Ordine Publica, Reclamatii Sesizari, Circulatie si Inspectie Comerciala (P)

Directia Politia Locala Timisoara scoate la concurs cinci posturi de politisti locali in cadrul Birourilor Ordine Publica si Interventie Rapida, Reclamatii Sesizari si Evenimente, Circulatie si Serviciului Inspectie Comerciala.


Conditiile pentru ca persoanele interesate sa poata participa sunt sa fie cetateni romani sau ai unui stat membru al Uniunii Europene si sa aiba peste 18 ani, sa fie absolventi de studii liceale cu diploma de bacalaureat, sa aiba vechime in munca de 5 sau 7 ani, sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic, sa aiba permis categoria B, sa aiba aviz psihologic din care sa rezulte aptitudinea privind detinerea, portul si folosirea armelor si munitiilor letale sau neletale.

Termenul de depunere a dosarelor este intre 18.07.2022 si 08.08.2022, fiind organizate si probe suplimentare, cea sportiva constand in abdomen, viteza, rezistenta si deplasare cu bicicleta, testare in domeniul tehnologiei informatiei, urmate de proba scrisa din legislatie si interviu.

Cei interesati pot intra pentru detalii pe pagina web a Politiei Locale Timisoara, www.politialoctm.ro, la sectiunea Despre Politia Locala – Cariera sau pot solicita informatii la telefon 0256.206.011. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply