Explorari prin spatiu si timp pentru pasionatii de toate varstele. Descopera Universul la Planetariul din Iulius Town Timisoara! (P)

Calatorii uimitoare prin spatiu si timp, pentru curiosi de toate varstele, au loc in aceasta perioada, la Iulius Town. Un Planetariu gonflabil ii transporta pe „turistii spatiali” mai departe de Calea Lactee, spre imensitatea inimaginabila a miliardelor de galaxii, purtandu-i catre locurile de nastere ale stelelor, dar si unde acestea s-au stins.


Explorari prin spatiu si timp au loc la Iulius Town, iar tu esti invitatul special. Pana pe 31 iulie 2022, in fiecare zi, curiosii de toate varstele vor putea sa “isi desprinda” picioarele de pe Terra si sa cutreiere spatiul cosmic la Planetariul gonflabil amenajat in zona food court.

Principala proiectie este spectacolul fulldome „De pe Terra in Univers”, ce reprezinta o calatorie uimitoare prin Universul Observabil.

Planetariul are un diametru de 8 m si dispune de un proiector digital special, ce poate oferi un spectacol pentru 30 de spectatori. Timp de 30 de minute, cat dureaza fiecare proiectie, participantii vor afla informatii despre galaxii, cea mai mare stea din Univers, satelitul Pamantului si multe alte curiozitati.

Pretul unui bilet este de doar 25 de lei, iar proiectiile au loc in fiecare zi, in intervalul orar 11 – 21.

Imagini cu Terra vazuta din spatiu, calatorii spre locurile unde se nasc stelele, imagini spectaculoase cu Calea Lactee, dar si cu galaxii de la marginea Universului Observabil va asteapta la Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply