Filme, „explorari prin spatiu” si teatru de papusi – surprizele din acest weekend la Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Gardens devine, in fiecare weekend, locul de intalnire al cinefililor, iar sfarsitul acesta de saptamana este dedicat comediilor. Ai de ales intre „The House”, „Get Hard” si „Life of the Party” sau cel mai bine ar fi sa le vizionezi pe toate pentru o portie sanatoasa de ras.


Daca vrei o evadare nu doar din cotidian, ci si de pe Terra, nu rata Planetariul din zona foodcourt. Iar daca tot esti pus pe explorat, descopera si reducerile de pana la 70% din Iulius Mall si achizitioneaza tot ce ai nevoie pentru o vacanta de vis. Cei mici vor face cunostinta cu „Pestisorul de aur” sau isi pot picta propriul pestisor.

Inca o vara plina de aventuri, apusuri si zambete ne asteapta sa ne incarcam cu multa energie si sa strangem povesti, iar Iulius Town este locul ideal pentru a-ti crea amintiri dragi.

Vineri, 22 iulie, pe marele ecran din Iulius Gardens va rula comedia The House, care spune povestea unor parinti aflati in dificultati financiare, ce isi deschid un cazino ilegal in subsolul casei lor, pentru a face rost de bani. Cum se termina totul, vei afla la Flight Cinema in my Town

Se va rade mult si sambata, 23 iulie, cand va fi proiectata pelicula Get Hard, in care un multimilionar arestat si condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda trebuie sa-si lase in ordine afacerile, in doar 30 de zile, si sa se pregateasca pentru viata de dupa gratii. Pentru acest lucru trece prin tot felul de probe si surprize si vom afla impreuna daca va reusi sa faca fata situatiei.

Si, ca sa incheiem saptamana cu zambetul pe buze, duminica, 24 iulie, vizionam Life of the Party, un film al carui personaj principal – Deanna, o femeie inselata de sot – imbratiseaza libertatea, distractia si fratiile in proprii ei termeni, gasindu-si sinele adevarat intr-o perioada a vietii la care nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata. In fiecare seara, proiectiile incep de la ora 19.30, dar noi te invitam de la 19 la un Warm-Up, iar dupa film iti propunem, de la 21,30, un After Party.

Pe 24 iulie, la solicitarea fanilor „manga” de a viziona animatii japoneze, la Cinema City Iulius Mall, vor rula doua filme la un pret special pentru tine si gasca ta de prieteni.

Pana la finalul lunii iulie, poti „evada” de pe Terra si poti cutreiera spatiul cosmic la Planetariul gonflabil amenajat in zona food court. Principala proiectie este spectacolul 360 de grade „De pe Terra in Univers”, ce reprezinta o calatorie uimitoare prin Universul Observabil. Pretul unui bilet este de 25 de lei, iar proiectiile au loc in fiecare zi, in intervalul orar 11.00 – 21.00.

Si daca tot esti pus pe explorat, descopera si reducerile de pana la 70% din campania Summer Sale si bucura-te de haine spectaculoase, accesorii deosebite sau cosmetice de voiaj care incap perfect in valiza ta de calatorie, toate la preturi irezistibile. Nu rata nici Targul de vara de la etaj, pentru ca si acolo te asteapta multe articole deosebite.

Pentru cei mici, care sunt cu gandul la distractie in apa, dar care au nevoie si de o activitate educativa, sambata, de la ora 16.00, in zona Iulius Expo, la „Atelierele de Creatie”, ?????? ??????? a pregatit un atelier de pictura intitulat  „Pestisorul din acvariu”.

Sesiunea se incheie la ora 19.00. Duminica, de la ora 11:00, tot in zona Iulius Expo va fi prezent „Pestisorul de aur”, care le va povesti copiilor despre peripetiile prin care a trecut si le va indeplini dorintele. (I.P.)

 

Leave a Reply