Firmele timisene, invitate sa viziteze Targul International AGROTICA 2022 din Salonic, Grecia, in conditii de gratuitate (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti prin Biroul Economic si Comercial, invita firmele timisene sa participe in calitate de vizitator la Targul International pentru Echipamente, Utilaje Agricole si Furnituri „AGROTICA 2022”, care va avea loc la Centrul International HELEXPO Salonic, in perioada 20 – 23 octombrie 2022.


Aflat la cea de-a 29-a editie, AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani si din sud-estul Europei care reuneste producatori de masini si echipamente pentru agricultura, tractoare, piese de schimb si componente, sere si sisteme de irigatie, produse chimice, ingrasaminte, cantare si produse din domenii conexe.

Prin«Hosted Buyers Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile timisene beneficiaza de gratuitate la cazare (2 sau 3 nopti in hotel de 4/5*) si transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum si de organizarea intalnirilor B2B cu firmele expozante in functie de interesul exprimat. Totodata, vor putea lua parte la conferintele tematice sustinute de speakeri internationali.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

IMPORTANT!

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie iar participarea este conditionata de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de imbolnavire.

Costuri de organizare:

150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre)

Termen de inscriere: 15 august 2022

NOTA: Relatii suplimentare privind procedura de inscriere la tel. 0372185285, E-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian, consultant cameral.

Leave a Reply