Locatar dintr-un bloc din Timisoara, amendat cu 500 de lei de politistii locali, dupa ce a fost reclamat de vecini ca-si renoveaza apartamentul in timpul orelor de liniste

Politistii locali au actionat, si in acest sfarsit de saptamana, pentru luarea masurilor legale in cazurile de tulburare a linistii publice, prin muzica la intensitate ridicata, pe timp de noapte, pentru aplanarea de scandaluri si sanctionarea celor care au turat motoarele la maxim, deranjand locatarii din Timisoara.


Spre exemplu, azi noapte, un barbat de 41 de ani a facut scandal pe terasa Drunken Rats din zona Unirii, motiv pentru care a fost sanctionat cu 200 de lei, conform Legii 61/1991 republicata. Acesta a declarat ca fiul sau, cu care era la terasa, a inceput scandalul.

Un alt barbat care a lucrat in locuinta de pe Regimentul 5 Vanatori, in intervalul orar 13-14, sambata, a fost si el sanctionat cu 500 lei.

Tot in weekend, s-a aplicat sanctiune de 1.500 de lei, deoarece s-a pus muzica la intensitate ridicata, la terasa River Fun de pe B-dul Vasile Parvan. Numar mare si de conducatori auto care au turat motoarele autovehiculelor si au facut drifturi, serile trecute.

Patru conducatori auto care s-au distrat in acest mod pe strazile Popa Sapca si Pasajul Iulius Town au fost sanctionati cate 800 de lei fiecare. Politistii locali actioneaza in continuare pentru luarea masurilor legale in astfel de situatii si atrage din nou atentia ca provocarea de scandal, tulburarea linistii publice si turarea motoarelor se sanctioneaza drastic.

Verificarile pe aceste linii continua si in perioada urmatoare. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)
Leave a Reply