Doi politisti si-au riscat viata pentru a retine un sofer beat, care a refuzat sa opreasca la semnal. Au fost tarati zeci de metri, agatati de capota autoturismului

Scene ca in filme au avut loc, sambata seara, pe strazile din Bacau. Un sofer a fost urmarit in trafic de politisti, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului, si a tarat pe capota doi agenti care il somase sa opreasca si sa iasa din autoturism.


Ametit de aburii alocoolului, soferul a ignorat semnalele politistilor si a demarat in tromba, pe un pod din Bacau.

Pe capota masinii se aflau doi dintre politistii care au incercat sa il scoata din autoturism pe barbatul recalcitrant.

Inspectorul principal Cristian Craciun si agentul Constantin Sau au efectuat semnale luminoase si acustice in vederea opririi autoturismului, insa soferul nu s-a conformat si a continuat sa se deplaseze pe mai multe strazi din Bacau, scriu jurnalistii de la ziaruldebacau.ro

Politistii au fost tarati zeci de metri agatati de autoturism , iar unul dintre ei a fost ranit.

Soferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj.

In acele momente, conducatorul auto nu s-a supus somatiilor, a inceput sa efectueze manevre de mers inapoi-inainte cu autoturismul pentru a scapa de cei doi politisti, iar cand a efectuat virajul la stanga pentru a schimba directia de deplasare la 180 de grade, cei doi politisti au fost aruncati pe jos. Desi unul din politisti suferise leziuni la nivelul genunchilor, cei doi, impreuna cu mai multe echipaje, au continuat urmarirea autoturismului suspect”, spun reprezentantii IPJ Bacau.

”Cei doi politisti au procedat din nou la somarea acestora, insa persoana care se aflase la volanul autoturismului a incercat sa fuga din nou, de aceasta data pe jos, iar dupa o distanta de aproximativ 200 de metri, a incercat sa se ascunda intr-o zona intunecata, sub un camion, insa cei doi politisti au reusit sa il scoata de acolo si sa il imobilizeze”, au stabilit anchetatorii. (V.E.)

Sursa: antena 3

Leave a Reply