FLAGRANT. Ofiter din cadrul Corpului de control al Ministrului Afacerilor Interne, retinut in timp ce primea o spaga de 15.000 de lei

Procurorii DNA au retinut, azi, un ofiter de politie din cadrul Corpului de control al Ministrului Afacerilor Interne, in timp ce primea o spaga de 15.000 lei de la o persoana careia i-a promis  ca o va ajuta sa scape de problemele judiciare.


In calitate de ofiter de politie angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne, inculpatul Asanache-Damian Daniel Ciprian ar fi pretins, in mod repetat, de la o persoana, diferite sume de bani, lasand-o sa creada ca, prin influenta pe care o are asupra unor ofiteri de politie, ii va determina sa rezolve problemele judiciare ale respectivei persoane.

La data de 3 august 2022, inculpatul a fi primit de la persoana respectiva suma de 15.000 lei, pentru scopul mentionat, imprejurare in care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante”, se mentioneaza in comunicatul DNA.

Politistul va fi prezentat, in aceasta dupa-amiaza, in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. (V.E.)

One thought on “FLAGRANT. Ofiter din cadrul Corpului de control al Ministrului Afacerilor Interne, retinut in timp ce primea o spaga de 15.000 de lei

Leave a Reply