BAG EXPO. Peste 1.000 de genti si accesorii in tendintele verii, la expozitia cu vanzare din Iulius Town Timisoara (P)

Din garderoba unei femei nu pot lipsi gentile care trebuie asortate in functie de stilul adoptat, personalitate si momentul zilei. Spre incantarea pasionatelor de posete, in Iulius Town are loc targul Bag Expo, unde sunt expuse genti pentru orice ocazie, preferinte si tendinte. Si pentru domni sunt propuneri atractive de genti business si accesorii.


Pana pe 14 august 2022, in zona Iulius Expo, iubitoarele de moda isi pot completa tinutele de toamna cu genti care au design modern.

Colectia propusa de Bag Expo reuneste posete elegante sau casual, genti sau rucsacuri pentru laptop, clutch-uri, chiar trollere si genti de voiaj. Numeroase modele, clasice sau moderne, din piele naturala sau ecologica ori din material textil si intr-o gama variata de culori, le asteapta pe doamnele si domnisoarele cochete.

Daca stilul casual este cel preferat, targul este prilej de achizitionat o geanta incapatoare si versatila, care sa se plieze atat la jeans, cat si la rochii comode.

Pentru tinutele clasice, o poseta in linii simple, din material de calitate superioara poate fi alegerea perfecta, iar pentru zilele in care tinuta este sport, o geanta de mici dimensiuni poate fi accesoriul iesit din tipare.

Glamour and stilysh sunt cele doua caracteristici ale stilului modern, iar pentru a completa un outfit in trend, cu o geanta pe masura, aceasta trebuie sa fie sofisticata, o piesa statement cu personalitate.

Si domnii vor fi impresionati de produse practice si calitative, precum portofele, serviete, borsete, curele si alte articole. Propunerile Bag Expo sunt potrivite fiecarui stil, indiferent de preferinte, putand fi optiuni perfecte de cadou.

Descopera ce accesorii ti se potrivesc la Bag Expo, pana pe 14 august, in Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply