3 sloturi pe vara pe care le poti incerca in vacanta! VEZI cum se joaca Funk Master, slotul de tip “cluster” abia lansat (P)

Sezonul estival este in toi, iar vremea este prietenoasa cu toti cei care isi petrec concediile la munte sau la mare. In afara de unele perioade de instabilitate locala, ne putem astepta la o luna de vreme frumoasa, uscata si calduroasa. Daca esti iubitor de sloturi Romania are pentru tine o serie de platforme pe care poti gasi o sumedenie de jocuri noi pe care le poti juca indiferent daca iti petreci vacanta pe munte sau pe mare.


Extra Juicy Megaways (Pragmatic Play)

Ce poate fi mai placut pe vreme caniculara decat o salata rece de fructe reconfortanta, plina de sanatate si castiguri? Daca incerci noul slot Extra Juicy Megaways de la Pragmatic Play, sigur iti va veni pofta pentru unul.

Extra Juicy este un joc de tip slot machine cu sase role si format Megaways, ceea ce inseamna ca simbolurile isi schimba dimensiunile cu fiecare runda, adaugand volatilitate – si sanse de castig – jocului.

Jocul vine cu toate functiile speciale la care te poti astepta de la un slot modern, inclusiv un pariu special suplimentar prin care poti creste probabilitatea declansarii jocului bonus care ofera runde gratuite jucatorului norocos.

Ice Joker (Play’n GO)

Intre valurile de caldura din ziua de azi, un slot „chill” cum e Ice Joker al Play’n GO, este poate cea mai buna alegere. Jocul are cinci role, trei randuri si 20 de linii de plata – este un joc de pacanele cu fructe clasic cu o atmosfera reconfortanta care vine ca o gura de aer rece in vara calduroasa de astazi.

Ice Joker are grafica excelenta, obisnuita de la designerii pasionati ai Play’n GO, impreuna cu toate functiile speciale obisnuite: runde gratuite, simboluri Wild care se extind, dar si cu un joc bonus care se poate declansa de 7 simboluri Ice Joker in timpul rundelor gratuite care vine cu un bonus special.

Funk Master (NetEnt)

 

Am vorbit de fructe gustoase si gheata racoritoare, deci a venit timpul pentru cheful de seara cu slotul Funk Master de la NetEnt. Proaspat lansat, slotul Funk Master este un joc de tip „cluster”, ceea ce inseamna ca, in loc de obisnuitele role, randuri si linii de plata, are o matrice de 8×8 simboluri.

Combinatiile castigatoare sunt formate si ele intr-un mod diferit fata de sloturile obisnuite: ele se formeaza din cel putin 6 simboluri care se ating pe orizontala sau verticala (nu si pe diagonala, insa). Simbolurile castigatoare dispar de pe ecran, lasand altele sa cada in locul lor, astfel se pot declansa chiar si castiguri in cascada.

Jocul vine cu simboluri speciale precum un wild dansator care, daca face parte dintr-o combinatie castigatoare, se deplaseaza pe o alta pozitie pe ecran, si simboluri multiplicatori care inmultesc castigurile. Jocul mai vine si cu functia „cumpara speciale” prin care se pot declansa imediat, in schimbul unor credite, functia bonus al jocului care poate fi destul de generos.

Toate astea pe un soundtrack funky, perfect pentru un afterparty in noptile fierbinti din august. (I.P.)

Leave a Reply