Dealer de droguri prins in flagrant cand vindea 90 grame de cocaina contra sumei de 6.000 de euro. VEZI cata marfa a mai fost confiscata la perchezitii

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus, in urma cu doua zile, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a doi inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic intern de droguri de mare risc in forma continuata.


In cauza s-a retinut faptul ca, in luna august 2022, unul dintre inculpati s-a aprovizionat in mod repetat cu cocaina de la cel de-al doilea inculpat, drogurile fiind comercializate consumatorilor din Municipiul Bucuresti.

La data de 08.08.2022, primul inculpatul a fost prins in flagrant dupa ce a vandut cantitatea de aproximativ 90 de grame cocaina contra sumei de 6.000 de euro.

In urma activitatilor de urmarire penala efectuate in cauza a fost descoperita si ridicata cantitatea de aproximativ 800 grame cocaina, precum si sumele de 1.340 euro, circa 700 dolari si 4.000 lei, trei telefoane mobile, un cantar si instrumente pentru portionarea cocainei.
In cursul zilei de ieri, un judecator de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti a admis propunerea de arestare preventiva a celor doi inculpati pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul B.C.C.O. Bucuresti – Serviciul Antidrog. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (I.P.)

Leave a Reply