Jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara, misiuni de ordine si siguranta publica de Sfanta Marie Mare. Traficantii de substante interzise, in vizorul militarilor

In perioada 14-16.08.2022, Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, alaturi de celelalte institutii cu atributii in domeniu, va lua masuri pentru asigurarea unui climat optim de ordine si siguranta publica, la manifestarile cultural-artistice organizate in zona de competenta.


Vom fi alaturi de participantii la evenimentele ce se vor desfasura in unele localitati din judetul Timis, prilejuite de sarbatoarea religioasa „Adormirea Maicii Domnului”.

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara sunt la datorie, pentru prevenirea si combaterea oricaror fapte antisociale, astfel incat, cei care aleg sa petreaca urmatoarele zile libere, participand la activitatile organizate in localitatile: Saravale, Sandra, Gottlob, Ciacova, Peciu Nou, Folea, Sag si Urseni, sa se bucure de acestea, in siguranta!

Efective de jandarmi vor fi prezente in judetul Caras-Severin, cu ocazia „Zilelor orasului Moldova Noua” si in judetul Hunedoara, la manifestarile dedicate „Zilelor orasului Calan”, asigurandu-ne ca evenimentele raman sigure pentru participanti.

Vom acorda o atentie deosebita prevenirii oricaror posibile incidente, iar descurajarea si combaterea consumului/ detinerii/ traficului de substante interzise, ramane un obiectiv principal pentru toti jandarmii din dispozitiv.

Va recomandam sa fiti vigilenti in locurile aglomerate, supravegheati copiii, daca acestia va insotesc la manifestatii, acordati atentie bagajelor, respectati regulile stabilite de organizatori si solicitati sprijinul fortelor de ordine prezente sau apelati numarul unic de urgenta 112, daca sunteti martorii unui incident. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply