Sefii inspectoratelor de politie din Timis si Vaslui sunt verificati de Directia Control Intern din IGPR, dupa ce au folosit masinile de serviciu in interes personal

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, in aceasta dupa-amiaza, ca se fac verificari la inspectoratele de politie din Timis si Vaslui, dupa ce sefii institutiilor ar fi folosit masinile de serviciu in interes personal.


IGPR transmite, joi, precizari dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora inspectorii sefi ai inspectoratelor de politie judetene Timis si Vaslui ar fi folosit autoturisme de serviciu fara respectarea prevederilor legale, scrie news.ro.

”Conducerea Politiei Romane a dispus efectuarea de verificari, prin Directia Control Intern. La finalizarea verificarilor, vor fi dispuse masuri legale, daca se impun”, a transmis IGPR.

In spatiul public au aparut informatii ca seful Politiei Timis, chestorul Aurelian Alin Petecel (foto 1), merge cu masina de serviciu la casa sa de vacanta, desi regulile spun ca o poate folosi pentru deplasari acasa, la serviciu si in misiune.

De asemenea, comisarul sef Manuel Nacu (foto 2), seful Politiei Vaslui, cumatrul fostului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, ar fi folosit si el masina de serviciu in scop personal, la cumparaturi sau deplasari in judet. (G.I.)

5 thoughts on “Sefii inspectoratelor de politie din Timis si Vaslui sunt verificati de Directia Control Intern din IGPR, dupa ce au folosit masinile de serviciu in interes personal

  1. O mizerie de om ajuns chestor de politie fără sa știe macar cum arata hotul. E înconjurat doar de lingăi incompetenți, majoritatea olteni sau de profesie ospătari cu apucături de infractori (a se vedea cazul comisarilor Popa Alin de la secția 4 sau cazul comisarului Boia Nicolae)
    În alte tari civilizate un om cu asemenea apucături de infractor era de mult înlăturat din sistem, dar la noi a fost avansat la grad de chestor.

  2. acel autoturism de serviciu cat și combustibilul este plătit din banii contribuabililor ptr a fi folosit pe timpul si in legătură cu indeplinirea atributiilor si îndatoririlor de serviciul , iar atata timp cât a fost folosit în scopuri personale înseamnă ca a furat banul public. DEMISIA

  3. Domnule NeaGica vă atrag atenția asupra aluziilor cu caracter etnico-rasist din comentariile dvoastră! Puteți fi mustrat cu interceptarea comunicațiilor și supravegherea operativă de către Pelmuș Ciprian și procurorii afiliați inepțiilor acestuia! Faptul că Petecel nu este corect nu are nicio legătură cu faptul că este oltean. Nu toți oltenii au apucăturile lui Petecel! Și nu toate slugile sunt slugile lui Petecel! Am zis!

  4. Alin treci pe la mine in Piata de producatotori din Mehala sa iti dau niste bani de benzina .Atunci cind am stat nas in nas in bezna temnitei chiar nu am vrut sa te,, paletez,,.Ai facut atac de panica si urlai la seful de tura sa nu plece de acolo. Era sa te pisi pe tine cind ai vazut ca te ignora si te lasa singur ! Vezi ca am avut dreptate cind am zis ca esti doar un pirt mic.(Un Dinu Paturica)

Leave a Reply