De la ce a pornit noul scandal dintre clanurile tiganesti din Lugoj. Patru dintre agresori, prezentati instantei cun propunere de arestare preventiva

Patru barbati au fost retinuti, in urma scandalului produs pe o strada din Lugoj, unde o persoana a intrat cu masina in poarta unei case, iar altele au aruncat cu pietre spre un alt autovehicul.


”In urma audierilor si  probatoriului administrat in cauza, 4 barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 57 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, acestia fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis”, a anuntat, joi seara, IPJ Timis.

Sursa citata a precizat ca urmeaza ca, vineri, 19 august, acestia sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, pentru dispunerea unei masuri preventive.

Un scandal intre doua familii a avut loc, joi, pe strada Marasesti din municipiul Lugoj, judetul Timis, in cadrul caruia o persoana a intrat cu un Lamborgini in poarta unei locuinte, iar alte persoane au aruncat cu pietre catre un alt autovehicul. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Totul a pornit de la un botez care ar fi trebuit sa aiba loc joi. Membrii unui clan nu au invitat la petrecere o alta familie, pe motiv ca se temeau, spun ei, sa nu creeze probleme.

Autoritatile din Timis sunt in continuare in alerta. Pe strada Marasesti unde s-a intamplat totul au fost plasate mai multe echipaje de politie si jandarmi, astfel incat acest conflict sa nu escaladeze. (I.P.)

Leave a Reply