Politist de la IPJ Arad, depistat in trafic la volanul unui Audi cu numere false! Dosar penal si cercetare disciplinara

Un politist de 20 de ani din cadrul IPJ Arad este cercetat penal si face obiectul unei anchete disciplinare dupa ce a fost prins in trafic de catre colegi la volanul unui autoturism neinmatriculat, dar pe care a instalat placute cu numerele altei masini, noteaza Agerpres.


Politistul, angajat la postul de politie din Misca, a fost oprit in trafic in 12 august, la volanul unui Audi cu numere false, de politistii de la Chisineu Cris.

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arad a facut public cazul, joi, 18 august, aproape o saptamana mai tarziu, precizand ca “nu tolereaza nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu si isi reafirma determinarea de a actiona cu echidistanta si profesionalism in toate cauzele instrumentate”.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Arad, agentul este din orasul Santana si a fost oprit in trafic pe DN 79, de catre politistii din Chisineu-Cris, pe raza acestei localitati.

“In urma verificarilor in bazele de date a reiesit ca autoturismul avea aplicate placute cu numere de inmatriculare care apartin unui alt autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare”, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Agentul este cercetat si disciplinar de catre superiori. “Inspectoratul de Politie Judetean Arad actioneaza pentru siguranta comunitatii si tragerea la raspundere a tuturor celor care comit infractiuni, indiferent de calitatea acestora”, se mai arata in comunicatul IPJ Arad. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply