Litoralul pentru toti! Din 28 august, turistii se pot caza pe litoral la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte. VEZI lista hotelurilor inscrise, pana la aceasta data, in programul social sustinut de FPTR

Programul social “Litoralul pentru toti”, ajuns la editia cu numarul 41, incepe in acest an pe data de 28 august si dureaza pana la finalul sezonului. In aceasta perioada, turistii se pot caza in hotelurile din statiunile autohtone de la Marea Neagra la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 75% mai mici decat cele din varf de sezon, arata datele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).


Pana in prezent, si-au anuntat participarea 27 hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc, chiar si de 4 stele, dar pana la data la care se va da startul programului, FPTR estimeaza ca se vor inscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispozitia turistilor un numar de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„In ciuda scurtarii vacantei de vara a elevilor si a campaniei fara precedent de denigrare a litoralului romanesc, “Litoralul pentru Toti” este un program asteptat si dorit atat de romanii care s-au bucurat deja de o vacanta in plin sezon, cat si de cei care vor sa profite de tarifele foarte bune pentru a merge intr-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care ofera posibilitatea tuturor sa se relaxeze cateva zile la plaja si ii indemn pe turisti sa rezerve in aceasta perioada pentru ca preturile sunt accesibile, cu mult mai mici decat in destinatiile concurente, iar vremea se anunta a fi insorita si calduroasa toata luna septembrie”, declara Dragos Raducan, presedintele FPTR.

Tarifele prin programul „Litoralul pentru Toti” sunt cu pana la 75% mai mici fata de cele din varf de sezon, iar sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta. Pentru o noapte de cazare fara mic dejun tarifele incep de la 35 de lei de persoana, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopti de cazare.

Pentru cei care prefera cazare cu servicii de masa all-inclusive tarifele incep de la 215 lei/noapte/persoana la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopti de cazare.

Programul Litoralul pentru Toti se afla la editia cu numarul 41 si este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Detaliile privind hotelurile incluse in programul „Litoralul pentru toti” se gasesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervarile se pot face atat direct, la hotel, cat si prin intermediul agentiilor de turism.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc este singura federatie patronala cu reprezentativitate legala la nivel de sector de activitate “turism, hoteluri restaurante”, avand in componenta societati comerciale din turism care asigura venituri salariale pentru 73.752 de angajati, gestionand, intr-o pondere covarsitoare, capital romanesc.

Lista hotelurilor inscrise in programul „Litoralul pentru toti”:

Statiune – Denumire unitate – Ctg. stele

Jupiter – Rio – 3

Jupiter – Majestic – 3

Neptun – Callatis – 2

Neptun – Proton K3 – 2

Neptun – Q – 3

Neptun – Recif – 3

Olimp – Pam Beach – 3

Venus – Sanda – 2

Venus – Dana – 4

Saturn – Mures – 2

Eforie Nord – Minerva – 2

Eforie Nord – Azur – 2

Eforie Nord – Arta – 2

Eforie Nord – Fortuna – 3

Eforie Nord – Neptun Resort – 3

Eforie Nord – Diana – 3

Eforie Nord – Maria – 3

Eforie Nord – Pasha – 3

Eforie Nord – Belvedere – 3

Eforie Sud – Briza Marii – 2

Eforie Sud – Gloria – 3

Eforie Sud – Mercur – 3

Mamaia – Recif Unirea – 3

Mamaia – Voila – 3

Mamaia – Central – 3

Mamaia – Sara Boutiq

ue – 3

Mamaia – Modern – 4

sursa: fptr.ro

Leave a Reply