8 din 10 romani nu stiu sa acorde primul ajutor. In weekend, in Iulius Town Timisoara poti invata de la experti care sunt manevrele prin care poti salva o viata, in situatii de urgenta (P)

Credem ca nu ni se poate intampla, insa, oricand, cineva din familie, o persoana apropiata sau un necunoscut poate avea nevoie de ajutor pana la sosirea echipajului medical. O interventie in timp util si mai ales corecta poate creste sansele de supravietuire.


O statistica arata ca, din pacate, 8 din 10 romani nu stiu sa acorde primul ajutor. In weekend, in Iulius Town poti invata de la experti care sunt manevrele esentiale de prim ajutor prin care poti salva o viata, in situatii de urgenta.

8 din 10 romani nu stiu sa acorde primul ajutor. Sambata, 27 august, timisorenii interesati sa afle notiuni teoretice, dar mai ales practice despre cum pot salva o viata, sunt asteptati in Iulius Gardens.

Compania MENSAVE va oferi gratuit acces la evenimentul „Notuni Esentiale de Prim Ajutor”, cursurile fiind sustinute de experti medicali din echipajele de prim ajutor.

Potrivit acestora, cel mai important factor de supravietuire al pacientilor aflati in stop cardio-respirator este dat de indemanarea si disponibilitatea persoanelor aflate in apropiere (sot, sotie, parinte, etc.) de a incepe manevrele de resuscitare.

Evenimentul include doua sesiuni, intre orele 11 – 14, respectiv 16 – 19, in care participantii vor invata despre pozitia laterala de siguranta, cum se face resuscitarea/CPR sau manevra Heimlich pentru adulti si copii. Inscrieri se pot face accesand link-ul: https://forms.gle/7p65wCM18Qw8wPYr8.

MENSAVE ofera cursuri avansate de prim ajutor pentru companii si persoane fizice, cu peste 4.000 de cursanti si membru oficial al Consiliului European de Resuscitare. (I.P.)

 

Leave a Reply