Manelistul Dani Mocanu, saltat de politisti si condus la parchet! Este acuzat de tentativa de omor, iar procurorii cer arestarea preventiva pe 30 de zile

Cantaretul de manele Dani Mocanu si fratele sau, Nando, au fost retinuti, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni, la intoarcerea in tara. Cei doi revenisera din Italia. Pe numele lui Dani Mocanu si al fratelui sau a fost deschis un dosar pentru tentativa de omor si tulburarea linistii si ordinii publice, dupa ce acestia au fost implicati, in noaptea de 18 spre 19 august, intr-un scandal violent, la o benzinarie OMV aflata la iesirea din Pitesti, spre Stefanesti.


Un barbat a fost batut cu batele si lasat inconstient intr-o balta de sange. A avut nevoie de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Arges, insa acesta nu a dorit sa dea informatii anchetatorilor si, cu atat mai putin, sa depuna plangere, motiv pentru care dosarul penal a fost deschis din oficiu.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, unul dintre cei care au participat la incident este Dani Mocanu. Manelistul a mai fost retinut la finalul lunii iulie pentru ca ar fi amenintat un barbat si a tulburat ordinea si linistea publica. A fost eliberat, insa, dupa 24 de ore

Dupa ce au fost prinsi pe aeroportul din Otopeni, Dani Mocanu si fratele sau au fost condusi de politisti la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, in baza mandatelor de aducere emise in cauza, iar dupa audieri au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorul de caz. Miercuri, 24 august, cei doi vor fi prezentati in fata magistratilor de la Tribunalul Arges, cu propunere de retinere pentru 30 de zile. Daca va fi trimis in judecata si gasit vinovat, risca intre 5 si 10 ani de inchisoare. (V.E.)

UPDATE: Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Arges au decis arestarea preventiva, pe 30 de zile, a lui Nando Mocanu, iar manelistul a primit arest la domiciliul, tot 30 de zile.

Leave a Reply