VIDEO O mitraliera semiautomata si doua pistoale cu glont, ridicate de politistii de la Serviciul Arme de la un traficant de arme din Galati

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Galati au efectuat, ieri, 3 perchezitii domiciliare, intr-un dosar penal avand ca obiect comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor. Activitatile au fost efectuate la doua locatii din municipiul Galati si satul Sivita, comuna Tulucesti, la domiciliul unui barbat in varsta de 33 de ani.


In urma perchezitiilor, au fost descoperite 3 arme letale interzise la detinere: un pistol mitraliera semiautomat, calibrul 9 mm, prevazut cu amortizor, ce avea in incarcator 9 cartuse cu glont de 9 mm, un pistol cu glont, prevazut cu amortizor, cu toate inscriptiile sterse, ce avea in incarcator 6 cartuse cu glont calibrul 9×18 mm, un pistol cu glont, calibrul 7,65, cu seria stearsa, ce avea in incarcator 5 cartuse cu glont calibrul 7,65 mm.

Barbatul a fost retinut, pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, cu propunere de arestare preventiva. La actiune au participat politisti ai Serviciului Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale – Inspectoratul de Politie Judetean Galati. (V.E.)

Leave a Reply