Tabere clandestine de migranti, in zona Garii de Nord Timisoara! Alti 28 de transfugi, ridicati de echipajele de „scotocire” formate din politisti de frontiera si jandarmi

Cladirile parasite din zona Garii de Nord Timisoara au devenit adevarate tabere clandestine de migranti, unde calauzele obisnuiesc sa-i abandoneze pe transfugii care marsaluiesc catre Occident.


Astfel, la doar o zi dupa ce, in acea zona, au fost depistate nu mai putin de 84 de persoane, din care 40 nu detineau niciun fel de documente de identificare, astazi, alte 28 de persoane au fost ridicate de echipajele Politiei de Frontiera si ale Jandarmeriei.

Actiunea de depistare a migrantilor a fost organizata in baza unui plan operativ in sistem integrat si a fost coordonata de Politia de Frontiera.

Potrivit unor informatii primite “la cald”, din cele 28 de persoane de origine afro-asiatica, care au fost depistate pe malul canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu, 13 nu aveau asupra lor niciun document de identitate.

Acestea au fost conduse la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara pentru a fi cercetate in legatura cu trecerea ilegala a frontierei de stat, in Romania. In acest fel se pot obtinute date importante despre retelele de calauze si traficul de migranti din zona de vest a tarii. Reamintim ca, in aprilie 2021, un migrant din Afganistan, in varsta de 27 de ani, a fost ucis cu un cutit, de un conational de-al sau. Crima a fost comisa in urma unei incaerari, tot in zona Garii de Nord Timisoara… (G.I.)

Leave a Reply