Grindeanu, despre Biblia pe care este inscriptionat numele sau, primita de la mitropolitul Moldovei: „Inteleg preocuparea IPS Teofan in ceea ce priveste infrastructura din Moldova”

Vicepremierul Sorin Grindeanu a explicat, in stilu-i laconic, care este simbolistica Bibliei, pe care apare functia si numele sau, primita in dar de la mitropolitul Moldovei si Bucovinei.


„Unul dintre colegii mei de la PSD mi-a inmanat din partea IPS Teofan o Biblie. Am primit-o, i-am multumit. Eu sunt credicios, crestin ortodox, venind din partea mitropolitului i-am multumit.

Nu, nu fug de faptul de a-mi arata religia. Inteleg preocuparea IPS Teofan in ceea ce priveste infrastructura din Moldova. Din aceasta perspectiva am vazut acest dar”, a declarat Sorin Grindeanu, vicepremier si ministru al Transporturilor.

Reamintim ca Sorin Grindeanu a primit de la mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, printr-un senator social-democrat, o Biblie cu numele si functia inscriptionate pe coperta din piele.

Biblia, cu coperta din piele maro, pe care scrie “Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”, i-a fost inmanata lui Grindeanu de catre senatorul PSD Maricel Popa, lider al filialei locale a partidului.

Maricel Popa este, de altfel, cel care a postat imagini cu momentul inmanarii cadoului ministrului Transporturilor.

Imaginile sunt insotite de urmatorul mesaj al senatorului PSD de Iasi:

“Cred ca atunci cand muncesti din suflet pentru oameni si pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu iti calauzeste pasii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine sa-i pot darui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei si Bucovinei, Sfanta Biblie care sa-i lumineze calea si care sa-i dea puterea necesara de a duce la bun sfarsit marele si importantul proiect al autostrazii care sa lege Moldova de Vestul Tarii!

Intreaga regiune isi pune increderea in ministrul social-democrat sa finalizeze cu bine marea lucrare si stiu ca Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!“. (Mara Ion)

Leave a Reply