O doctorita din Timis s-a ales cu dosar penal, dupa ce a batut un pacient care a enervat-o cu intrebari despre decontarea anumitor servicii medicale

Politistii din Timis au intocmit dosar penal unei doctorite din satul Bulgarus, judetul Timis, dupa ce a lovit un pacient care a insistat cu intrebari privind decontarea anumitor servicii medicale de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.


Incidentul a avut loc, ieri, la cabinetul medical din satul Bulgarus, comuna Lenauheim, din judetul Timis.

”La data de 29 august 2022, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-un cabinet medical din localitatea Bulgarus, din judetul Timis, a avut loc o altercatie intre un medic si un pacient. In acest caz a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a transmis astazi IPJ Timis.

Un barbat de 66 de ani din Bulgarus s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale, insotit de prietena sa.

El a discutat cu medicul pe aceasta tema, o femeie de 39 de ani. Aceasta s-a enervat de insistenta pacientului, astfel ca i-a aplicat cateva lovituri in zona fetei, potrivit News.ro.

Prietena barbatului a fost cea care a sunat la numarul de urgente 112 si a chemat politistii sa intervina si sa aplaneze conflictul. (I.P.)

Leave a Reply