Jonglerii cu foc, personaje fantastice, ateliere de creatie. Vino impreuna cu familia in Iulius Town si bucurati-va de arta, sub toate formele ei, la Check Art Festival! (P)

Check Art Festival, evenimentul cu traditie, in care dragul de frumos, arta si spectacol este exprimat in forme diferite si inedite, revine, in acest final de saptamana, la Iulius Town. Vino in Iulius Gardens sa te bucuri de doua zile cu teatru, muzica, dans, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, statui vivante, ateliere de creatie pentru copii si multe altele!


Arta inseamna iubire de frumos, creativitate, expresivitate si sensibilitate. In acest final de saptamana, la Iulius Town, vei avea parte de un regal de emotii cu ocazia Check Art Festival, un eveniment cu invitati din tara si din strainatate, devenit deja traditie la Timisoara.

Intre 3 si 4 septembrie 2022, in cadrul natural oferit de Iulius Gardens, te vei bucura de spectacole de teatru si dans, muzica live, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, statui vivante, pictura si altele.

Plimbarile prin Iulius Gardens vor fi, in acest weekend, cu atat mai relaxante cu cat veti avea ocazia sa va intalniti cu mimi, bufoni regali, personaje pe picioroange si statui vivante, in intervalul orar 17 – 20,30.

Spre bucuria celor mici si nu numai, doua marionete gigant, Sirena si Pescarul, vor cobori direct din cartile de povesti si le vor aprinde imaginatia. Cele doua personaje pot fi admirate intre orele 17 – 20 si sunt puse in „scena” de Teatrul pe Roti din Arad. Mai mult, copiii sunt invitati si la atelierele de creatie, programate sambata si duminica, intre orele 16 – 20, in gradina Iulius Town.

Activitati dedicate celor mici vor avea loc si pe scena din Lake Plaza. Sambata, de la ora 16, Trupa Vesela Tac Pac din Arad va imparti voie buna si zambete, iar duminica, de la aceeasi ora, marionetele de la Teatrul Magic Oz vor istorisi aventurile fratilor Hansel si Gretel.

Dupa programul pentru prichindei, pe scena din Lake Plaza incepe muzica live. In ambele seri, tonul la distractie si stare de bine va fi dat, de la ora 17, de Ingrid, Ana Maria Moldovan, Antonia Radulescu & band, Isabela Daniliuc, Maia Paltineanu, Maya Giotea, Efraim Alin Ghirman si Rodica Pislari Cantir.

Odata cu lasarea noptii, sambata si duminica, de la ora 20,15, pe scena din Lake Plaza va urca performerul Papito din Ungaria, care a pregatit un show de jonglerii si acrobatii amuzante. Vino sa vezi si spectacolul cu foc pregatit de trupa Magic Gardens din Cluj-Napoca, care va incheia ambele zile de festival, cu incepere de la ora 21!

Asadar, pregateste-te de un final de saptamana antrenant, colorat si vibrant! Vino impreuna cu familia in Iulius Town si bucurati-va de arta, sub toate formele ei! (I.P.)

Leave a Reply