Targ cu activitati extrascolare, demonstratii de robotica si festivalul Check Art, la Iulius Town Timisoara (P)

Ultimul weekend de vacanta inseamna pregatiri pentru noul an scolar, dar si momente de relaxare inainte de startul unei etape importante din viata copiilor. Iulius Town este locul unde poti imbina utilul cu placutul, pentru ca in acest final de saptamana ti-am pregatit un targ cu tot ce ai nevoie pentru educatia si timpul celui mic, premii la cumparaturi, o competitie de robotica, dar si un festival al artei si frumosului.


Carti educative, oferte de programe afterschool, cluburi sau gradinita, cursuri de robotica, locuri de joaca si de petreceri, scoli de dans si balet, jucarii, hainute, accesorii fashion, produse pentru sanatate si multe altele pot fi gasite, zilele acestea, la targul KIDS EXPO.

Organizat in mall, zona Iulius Expo, de vineri pana duminica inclusiv, evenimentul ii asteapta pe parinti si pe copii deopotriva, cei mici fiind invitati si la multe activitati interactive: ateliere de colorat si pictura, sesiuni de dans, vor invata despre conduita ecologica, cum sa recicleze sau sa fie pietoni responsabili.

Robotica este un domeniu care fascineaza si suscita mult interes, mai ales in randul copiilor si al tinerilor. Sambata, de la ora 15.00, in Atrium, are loc evenimentul demo al Open Robotics Intelligent Grid, organizat de Universitatea de Vest din Timisoara in parteneriat cu echipa de robotica CSH a Colegiului National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara.

100 de tineri din toata tara, grupati in 16 echipe, au avut misiunea ca, timp de doua zile, sa construiasca, de la zero, roboti competitivi conform temei de joc. Iar pe 3 septembrie, la Iulius Town, participantii vor avea sansa sa isi prezinte publicului rezultatele muncii lor. Evenimentul de tip demo va consta in jucarea de meciuri oficiale pe tema de joc.

Sambata si duminica, Check Art Festival revine in cadrul natural oferit de Iulius Gardens, unde te vei bucura de: spectacole de teatru si dans, muzica live, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, bufoni regali, personaje pe picioroange, statui vivante, pictura, ateliere de creatie pentru copii si multe altele.

Noi inceputuri vin cu noi surprize la Iulius Town, unde pregatirile pentru scoala aduc premii de impartit cu prietenii si colegii. Astfel, pana pe 11 septembrie, daca faci cumparaturi de minimum 300 lei si vii cu bonurile la Centrul de Premiere, situat in zona Centrului Info, vei primi unul dintre voucherele puse in joc.

Premiile sunt oferite primilor 100 clienti inregistrati in campanie, din fiecare zi, si constau in vouchere cu valori diferite la: Coccodrillo, Ceremony by Wojcik, Hippoland, Energy Kids Family Center, Happy Color, Ximi Vogue, Chantia, dar si jucarii pentru cei mici. Automat, participantii vor fi inscrisi si la tombola dedicata inceputului de an scolar, in urma careia un client norocos va fi desemnat castigatorul unui voucher in valoare de 5.000 de lei, ce poate fi valorificat in locatia Casa Rusu din Timisoara!

Mai multe informatii pe  https://iuliustown.ro/.

(I.P.)

Leave a Reply