DOLIU in magistratura banateana! Un judecator de la Tribunalul Caras-Severin a fost gasit decedat la domiciliul sau. Avea doar 49 de ani

Este doliu in magistratura aradeana dupa ce judecatorul Caius Lazarescu a fost gasit fara suflare la domiciliul sau. In varsta de 49 de ani, judecatorul isi desfasura activitatea, in ultimii ani, la Resita, la Tribunalul Caras-Severin.


Multi ani a fost judecator la Sectia Penala a Tribunalului Arad, asta dupa ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultatii de drept.

Judecatorul Caius Lazarescu nu le-a raspuns la telefon, ieri, nici cunoscutilor si nici rudelor, astfel ca acesta a fost cautat de unul dintre prietenii sai. Ajuns la domiciliul magistratului, amicul sau l-a gasit fara suflare si a anuntat organele abilitate, scrie specialarad.ro.

Cel mai probabil, judecatorul Caius Lazarescu a decedat in urma unui infarct miocardic sau a unui AVC.

Caius Lazarescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecator la Judecatoria Chisineu Cris. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecator la Judecatoria Arad.

Incepand cu 21 noiembrie 2011, Caius Lazarescu a fost promovat judecator la Tribunalul Arad, desfasurandu-si activitatea in cadrul sectiei penale pana la data de 15 august 2018, cand a fost delegat judecator la Tribunalul Caras Severin, in cadrul sectiei penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caras Severin, fiind ales membru in colegiul de conducere al Tribunalului Caras Severin pentru un mandat de 3 ani, incepand cu data de 12 decembrie 2018. (I.P.)

One thought on “DOLIU in magistratura banateana! Un judecator de la Tribunalul Caras-Severin a fost gasit decedat la domiciliul sau. Avea doar 49 de ani

Leave a Reply