Moda se „construieste” la Timisoara Fashion Week. Cel mai important fashion event din vestul Romaniei, in 7-8 septembrie, la Iulius Town (P)

Timp de doua zile, Iulius Town va fi capitala modei, locul unde, miercuri si joi, se va desfasura cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii. 28 de designeri romani si din Ucraina, dar si vedete si influenceri precum Ana Morodan, Adelina Pestritu sau Dorian Popa, vor fi prezenti la cea de-a 7-a editie a Timisoara Fashion Week.


Cel mai important fashion event din vestul Romaniei, Timisoara Fashion Week, promite o editie speciala, cu 45 de modele din intreaga tara si colectii spectaculoase ale unor designeri consacrati. Show-ul de moda va avea loc miercuri si joi, in zona VIP Parking din Iulius Town, si va incepe la ora 19.

Aflat la cea de-a saptea editie, denumirea generica a evenimentului din acest an este „Construction Couture”.

Timisoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea si prezentat, ca in fiecare an, de Cosmina Pasarin, va reuni designeri din Romania si din strainatate, dar si vedete si influenceri, cum este Ana Morodan. O alta surpriza va fi prezenta lui Dorian Popa, vedeta colectiei designerului spaniol Felix Ramiro, si a Adelinei Pestritu, brand ambasador Cupio.

Pe parcursul celor doua zile, publicul va avea ocazia sa admire cele mai noi si spectaculoase creatii semnate de 28 de designeri. Printre acestia, se numara Tudor Halatiu, Aida Lorena Atelier, Mirabel, Laura Selini, A&A Vesa, Felix Ramiro, Alexandra Liliac, Anca Dudas, Royal Concept by RC, Buticul Evei, Toujour, Carolina Design, Chala Couture – Ucraina, Reny M – Ucraina, tineri designeri ai Facultatii de Arte si Design Timisoara si multi altii.

Accesul este gratuit si se va face pe baza de invitatie. Intrucat locurile sunt limitate, persoanele interesate sa participe la eveniment pot trimite un e-mail la adresa de e-mail: invitatie@tmfashionweek.ro, in care sa mentioneze numele complet, numarul de telefon si data prezentei la eveniment, 7 sau 8 septembrie. (I.P.)

Leave a Reply