VIDEO Traficant de droguri din Banat, saltat de procurorii DIICOT Caras-Severin. 1,2 kilograme de cannabis “made in Spania”, ridicate in urma perchezitiilor

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Caras-Severin au dispus, in data de 5.09.2022, retinerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, activitatile judiciare fiind efectuate impreuna cu S.C.C.O. Caras-Severin.


La aceeasi data, organele de cercetare penala au pus in executare 3 mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Resita, fiind identificate si ridicate peste 1,2 kilograme de canabis si un cantar electronic.

In cauza s-a retinut ca, incepand cu anul 2019, inculpatul, stabilit in Spania, a distribuit droguri de risc, respectiv canabis, consumatorilor de pe raza judetului Caras-Severin.

In vederea realizarii activitatii infractionale, inculpatul achizitiona drogurile de pe teritoriul Spaniei si le introducea in tara folosind firme de transport persoane si colete, ulterior acestea fiind distribuite en-gros catre consumatori.

In cursul zilei de astazi, urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

La activitati au participat politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Caras-Severin. (I.P.)

Leave a Reply