Plangerile impotriva Blue Air, preluate de DIICOT! Procurorii au inceput urmarirea penala in rem

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Oana Daniela Patu, a confirmat, miercuri, la Parlament, ca a fost inregistrata la institutia pe care o conduce o sesizare referitoare la compania Blue Air.


A fost inregistrata o sesizare, despre obiectul ei in acest moment nu va pot da mai multe detalii. Nu s-a inceput urmarirea penala in rem. Nu va pot da mai multe detalii.

Nu pot decat sa confirm existenta unei sesizari pe rolul DIICOT. Vom face verificarile care trebuie pentru clarificarea situatiei”, a mentionat Patu, citata de Agerpres.

Blue Air Aviation a suspendat de marti, 6 septembrie, pana luni, 12 septembrie, toate cursele programate de pe aeroporturile din Romania, a anuntat compania, printr-un comunicat.

Potrivit reprezentantilor operatorului aerian, suspendarea zborurilor a fost determinata de faptul ca, din cauza popririi tuturor conturilor companiei de catre Ministerul Mediului, Blue Air se afla in imposibilitatea achitarii costurilor curente necesare pentru operarea zborurilor zilnice. (I.P.)

Leave a Reply