Cocaina transportata cu aspiratorul! Doi traficanti de droguri, prinsi in flagrant de politistii de la Combaterea Criminalitatii Organizate

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus, in data de 5 septembrie, retinerea pentru 24 de ore a 2 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si introducere in tara de droguri de mare risc.


Masura a fost dispusa dupa ce, la data de 04.09.2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Covasna, impreuna cu ofiteri din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna i-au surprins in flagrant pe inculpati, in judetul Covasna, in timp ce transportau cu o autoutilitara, droguri de mare risc, 102 grame de cocaina si 319 de grame de amfetamina.

Drogurile ambalate erau disimulate in interiorul unor obiecte electrocasnice, o cafetiera si un aspirator, in interiorul autovehiculului.

In cursul zilei 05.09.2022 cei doi inculpati au fost arestati preventiv de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Covasna pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul tehnic a fost asigurat de catre Directia de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Activitatea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Covasna Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic si Serviciul pentru Actiuni Speciale Covasna. (I.P.)

Leave a Reply