A murit Ionel Toma, primarul comunei timisene Giroc. Una dintre cele mai bogate localitati din tara se pregateste de alegeri anticipate

Unul dintre cei mai longevivi primari din Banat, Ionel Toma, edilul comunei Giroc, a decedat, astazi, la 77 de ani, dupa ce, in ultima perioada, a luptat cu o boala nemiloasa, incurabila.


De altfel, inca de anul trecut, o serie de atributii din primarie au fost delegate catre viceprimarul Dan Vartosu, cumnatul afaceristului Puiu Minda, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din comuna de la marginea Timisoarei.

In ultima vreme, Ionel Toma nu mai putea sa se deplaseze la primarie si a fost tolerat de Prefectura Timis sa-si exercite functia in sistem de “telemunca”, functionarii din primarie fiind nevoiti sa vina in interes de serviciu la domiciliul sau pentru a obtine semnatura sa pe  actele publice.

Ionel Toma este primarul comunei Giroc inca din 1996, iar la un moment dat a fost in carti chiar si pentru functia de prefect al Timisului.

De fiecare data a candidat din partea social-democratilor, a PSD, si a fost ales de localnici, care in acest fel l-au rasplatit pe edil pentru dezvoltarea in forta a uneia dintre cele mai bogate comune din Romania.

“Cu regret si tristete am aflat de trecerea in nefiinta a celui care a fost un bun prieten si coleg social-democrat, Ionel Toma, primar al comunei Giroc.
Dumnezeu să il odihneasca in pace! Condoleante familiei!”, este mesajul transmis de liderul PSD Timis, Alfred Simonis.

Dupa decesul lui Ionel Toma, cel mai probabil, viceprimarul Dan Vartosu va fi imputernicit sa valideze actele administrative ale Girocului, in urmatoarele luni, pana la organizarea de alegeri anticipate.

Sincere condoleante familiei indoliate!

(Impact Press)

Leave a Reply