Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Suceava. Proprietarul isi cumparase aeronava de cateva zile si facea cursuri de zbor cu un instructor din Bucuresti

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, in aceasta seara, in zona comunei Galanesti, judetul Suceava. Informatia a fost confirmata de prefectul judetului, Alexandru Moldovan, care a precizat ca la bordul avionului se aflau doua persoane.


Din primele informatii, neoficiale, atat pilotul, cat si pasagerul si-ar fi pierdut viata in urma impactului cu solul. La fata locului au fost trimise efective importante ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

UPDATE! Victimele sunt locotenentul comandor (r) Marcel Iliese, din Bucuresti, fost pilot militar si de linie si, in prezent, unul dintre cei mai experimentati instructori de zbor din Romania, si arhitectul Bogdan Adomnitei, din Suceava, fratele fostului ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, care isi cumparase avionul de circa 10 zile si facea cursuri de pilotaj. Victimele aveau 58, respectiv 42 de ani.

Avionul decolase de la Fratauti. (V.E.)

Sursa: Monitorul de Suceava

Leave a Reply