Deputatul Marilen Pirtea declanseaza jihadul schimbarilor in Filiala PNL Timis. Vorbeste despre „Garda Pretoriana” a slugilor si a celor ce le este teama

Presedintele PNL Timis, Alin Nica, a declarat, duminica, in cadrul unei sedinte comune a birourilor de conducere ale PNL Timis, PNL Timisoara si TNL Timis ca pentru alegerile din 2024 va propune o noua modalitate de stabilire a candidatilor, respectiv, alegeri interne, relateaza Agerpres.


„M-am gandit sa introducem, in premiera in PNL Timis, alegerile primare. Consider ca prima conditie pe care trebuie sa o indeplineasca orice candidat la o functie publica este sa fie dorit de membrii de partid. De aceea, va propun sa lansam aceste alegeri primare in primul rand pentru candidatul la Primaria Timisoara.

Oricine se poate inscrie in cursa. Candidatii isi vor face campanie in interiorul partidului si apoi urmeaza votul membrilor. Cel care obtine majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primaria Timisoara”, a anuntat Alin Nica.

Liderul liberalilor timiseni a mentionat ca se va elabora un regulament clar si transparent pentru a alege cel mai bun candidat care sa intre in cursa pentru recastigarea Primariei Timisoara.

„Vom elabora un regulament clar si transparent si astfel vom alege cel mai bun candidat la Primarie. Putem apoi extinde acest mod de lucru si pentru consilierii locali, pentru cei judeteni, pentru presedintele Consiliului Judetean Timis si pentru parlamentari”, a adaugat Alin Nica.

Acest anunt privind selectia viitorilor candidati la functii publice vine pe fondul unui mesaj razboinic al deputatul Marilen Pirtea, prim-vicepresedintele PNL Timis, transmis de grupul de Whatsapp al primarilor liberali, in care il ataca extrem de dur pe Alin Nica, presedintele filialei si al CJ Timis, si pe secretarul general Danut Groza, primarul orasului Sannicolau Mare.

Constat cu tristete si dezamagire ca intalnirile Forumului Primarilor se transforma in adevarate „tribunale obstesti” ce par a veni dintr-o perioada de trista amintire a unor vremuri de dictatura, faradelege si presiune! Nu se rateaza niciodata ocazia „de a infiera cu manie proletara” pe unul sau pe altul… dintre noi, dintre colegi, dintre cei care ar trebui sa functionam cu o echipa si ca o familie.

Rand pe rand oamenii „bipezi” sunt inlaturati, ramanand in scena asa zisa „Garda Pretoriana” a slugilor si a celor carora le este teama… teama generata de impostura, teama generata de lipsa de profesionalism, teama generata de iminenta pierdere a sinecurilor la care sunt legati”, a acuzat Pirtea, printre altele, intr-un mesaj postat pe grupul de Whatsapp al primarilor liberali din Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply